Informer Zanimljivosti

Bizarno: Prema optužnici i to je oružje: ‘Cura me htjela ubiti grudima’

On je advokat, visok je 180 centimetara i težak 80 kilograma. Ona je niža, ali 20 kilograma teža i bila je njegova velika ljubav sve do te noći. On vjeruje kako ga je tokom seksa htjela zadaviti grudima. Ona tvrdi da je to bila nesreća. Optužnica glasi “nanošenje tjelesnih ozljeda oružjem”, a šta se stvarno dogodilo te noći, odlučiti će sud.

 Njemac Tim (34), kako ga je nazvao Bild se prije četiri godine upoznao Franzisku (33). Tada je bio student prava.

– Čim sam vidio Franzisku, zaljubio sam se u nju. Za nju bih bio napravio sve – kaže Tim. Kasnije se zaposlio kao odvjetnik i preselio zajedno s Franziskom.

– Imala je psihičke probleme i nije mogla raditi. Što je meni išlo bolje, to je njoj bilo sve lošije. Usprkos problemima, u krevetu nam je još išlo dobro. Sve do incidenta u svibnju – kaže Tim.

– Nakon seksa, sjedila je gola na meni. Ljubio sam joj grudi, a onda je odjednom moju glavu svom snagom pritisnula na sebe. Nisam više mogao disati. Poplavio sam. Zadnjim snagama sam se othrvao i pobjegao kod susjeda. Pozvali smo policiju – kaže Tim. Franziska je priznala bizarnu seksualnu igricu ali je rekla kako nije htjela ubiti Tima.

– Htjela me je ubiti, siguran sam i to mi je priznala na telefon. Pitao sam je zašto me htjela ubiti grudima, a ona mi je odgovorila kako mi je smrt htjela napraviti najugodnijom što je mogla – kaže Tim.

24sata.hr/Informer.ba