Foto Informer Svijet Vijesti

FOTO: Ubila, izrezala i zabetonirala i supruga i ljubavnika

Fotogenična Austrijanka meksičko-španjolskog porijekla Estibaliz Carranza (34), koju je dio medija prozvao ‘ledenom ženom’, priznala je na suđenju u Beču da je na osobito brutalan način ubila svog bivšeg supruga i ljubavnika.

Obojicu je dokrajčila hicima iz Berette u potiljak, dijelove tijela je izrezala motornom pilom, zamrznula ih i naknadno zabetonirala u podrum svoje slastičarnice.

Kako piše MSN News, Bivšeg je supruga ubila 2008. godine dok je radio za računalom. Prema Estibaliz, na nju se često derao, bio je lijen, a nije joj se svidjelo ni što se pridružio vjerskom pokretu Hare Krishna. Sve je prevršilo mjeru kad si je našla ljubavnika, a bivši se suprug odbijao iseliti iz kuće.

Dvije godine kasnije, sudbinu bivšeg muža doživio je i spomenuti ljubavnik. Dobio je četiri metka u potiljak dok je glasno hrkao u krevetu, što je iznerviralo ‘ledenu ženu’ koja ga je htjela dovesti u red zbog navodne nevjere.

Na suđenju se čulo da je uoči obaju ubojstava išla vježbati pucanje, a pohađala je i tečaj miješanja betona.

Uoči izricanja presude zajecala je i rekla kako joj je žao što je obojicu ubila, a zatim je samo kimnula glavom nakon što ju je sutkinja osudila na doživotno psihijatrijsko liječenje u zatvorenoj instituciji.

Njezin odvjetnik, koji je svojedobno branio i zloglasnog Josefa Fritzla, najavio je žalbu.

Dnevnik.hr/Informer.ba