BiH Informer Udarno Vijesti

Nije psovala putnica, već vozač

Nakon što je na svim internet-portalima objavljena vijest da je vozaču Grasa, zbog prigovaranja i negodovanja iznervirane putnice, pozlilo, na adresu našeg lista javila se Sarajka koja je bila u tom autobusu. Autobus iz Vogošće krenuo je oko 7 sati, a petnaest minuta kasnije na stanici između Kobilje Glave i Bara, u vozilo je pokušala ući putnica.

Gospođa je pokušavala ući u autobus, no vozač joj je rekao da izađe jer ide drugi autobus. Da stvar bude gora, autobus koji je išao iz Ilijaša je prošao bez zaustavljanja, iako je bila užasna gužva na toj stanici, kaže naša sagovornica.

Kako nam je kazala jedna od putnica u ovom autobusu, iako u Grasu tvrde da je iznervirana putnica psovala i vrijeđala vozača, to nije istina.

Žena niti jednom riječju nije opsovala. Ona je komentarisala, ali svi ti komentari bili su na mjestu, kao što su da ne voze redovno, da ih nema po pola sata, da bi vozač na iste te konstatacije psovao i vrijeđao je, kazao je izvor.

Vozač Grasa, prije nego što je došao do stanice u Barama, zaustavio je autobus i pokušao je istjerati putnicu. Nakon što ona nije htjela izaći, on je stao na stanici u Barama. Prema tvrdnjama jedne putnice, vozač ni u jednom trenutku nije pokazao da mu je loše, te se nije obazirao na prijetnje da će biti prijavljen. Kolone učenika i svi oni koji su izašli iz vozila išli su pješke do Ciglana. Niti jedan autobus Grasa nije stao da preveze građane, iako su nakon toga prošla još dva.

Oslobođenje/Informer

4 Comments

Click here to post a comment
  • ova verzija je tacna, ima jos mnogo ljudi koji ce potvrditi ovu verziju,a u tom autobusu je bila osoba koja zasluzuje moje veliko povjerenje i njena verzija se poklapa sa ovom. ovo nije prvi put da vozaci gras-a pokazuju svoju samovolju, ponekad ih se putnici boje, sto nikako nije u redu.

  • ova gamad iz GRASA su toliko bahata, sirova, nepismena i neljubazna da je to za popizditi…sandzaklija 90% a sto to nisu ponasaju se kao da jesli ili u najmanju ruku malogradjansko ponasanje sveukupno ! Psuju, vrijedjaju, ko “paščad” nas tretiraju kao oni na vratima stoje i traže kartu ljudima to je PROTIVNO ZAKONU, TEK POSTO JE COVJEK U VOZILU KARTA MU SE SMIJE TRAZITI NA POKAZ I TO IZ NJEGOVE RUKE !!! pOKREPALA GOVNA GRASOVSKA !!!

  • Mislim da je debil ili lud onaj ko sumnja u izjave građana po ovom pitanju a vjeruje debilima iz Grasa !!! Nasrcu na jadne zene, djevojcice, djecu ili kada ih je kao pasa onda smiju opkoliti i nekog momka pa mu kao “trenirati strogocu” jad i čemer za našu prijestolnicu !!!