Informer

Uhapšen Amiš peedofil

Amiši su poznati po skromnom, krepkom i životu bez moderne tehnologije, ali jedan od njih nije se pridržavao takvog načina života. Ne samo da je imao mobitel, već je pomoću njega 12-godišnjoj djevojčici slao seksualne SMS poruke, fotografije golog tijela i video snimke istog sadržaja.

Zbog tog 21-godišnjaka, policija je izvela tajnu operaciju i uhapsila ga u pokušaju susreta s navedenom djevojčicom. Willard Yoder do restorana u mjestu Milroy u američkoj saveznoj državi Indiana, stigao je svojom kočijom, a po dolasku ga je uhapsila policija.

Sumnjiči ga se kako je navedenoj djevojčici poslao gotovo 600 seksualnih SMS poruka, svoje golišave fotografije i golišave video snimke te da ju je pokušao zavesti, piše ABC News.

Yonder je vjerovao, prema izvještaju policije iz Connersvillea, da djevojčica ima 13 godina i da će imati seksualni odnos s njom te je od nje stalno tražio golišave fotografije. Do kontakta s njom došao je sasvim slučajno, navodi policija. Yoder je policiji sve priznao.

Jednostavno je ukucao broj nekog mobitela, poslao SMS i nadao se da će se netko drugi javiti. Ako je to istina, onda me to pomalo plaši, jer to sigurno nije bilo ni prvi, ni zadnji put“, istaknuo je detektiv Craig Pennington.

Yodera čeka podeblja kaznena prijava za pokušaj seksualnog odnosa s maloljetnicom i druge prijave vezane uz to, prenose u srijedu agencije.

 

Fena/Informer.ba

Tags