Informer Zanimljivosti

VIDEO: Vjerovali ili ne: Najgori hotel na svijetu je u Amsterdamu

Ovo je jedan od najgorih hotela na svijetu! Barem tako tvrdi menadžment hotela “Hans Brinker Budget” u Amsterdamu, u Holandiji.

Prljave sobe i kupatila, nedostatak tople vode i mogućnost da se razbolite zbog nehigijenskih uslova samo su neke od nepogoda koje vas mogu zadesiti ako se odlučite da u njemu noćite, za 22.50 američkih dolara po osobi.

Čak se i sami vlasnici hotela ograđuju, tako što upozoravaju svoje goste na sve šta ih čeka ako se odluče na boravak u njihovom objektu, kao i na to da mogu “navući” neku bolest u njihovim sobama. Međutim, ovo morate uzeti sa velikom dozom rezerve: ako pogledate njihov sajt, vidjećete moderni dizajn, pa nije teško zaključiti da je ovo zapravo briljantni marketinški potez menadžmenta.

– Oni koji žele da ostanu u ovom hotelu čine to na sopstvenu odgovornost. Nećemo preuzeti krivicu ukoliko dođe do trovanja hranom, mentalnog sloma, nekih drugih bolesti ili čak kuge – navedeno je na jednoj od tabli u hotelu.

Ipak, vlasnici hotela su ponosni na to što je njihov objekat u nečemu prvo, pa makar i na listi najgorih hotela. Koliko su para do sada napravili na ovakvom konceptu oglašavanja svojih usluga, možemo samo da nagađamo. Vjerovatno mnogo: Amsterdam je prepun hipstera sa svih strana svijeta

Telegraf/Informer.ba