Informer Izdvojeno Lifestyle

Ženske rečenice od kojih mu se diže kosa na glavi

MUŠKARCI su poprilično osjetljiva bića, pa moraš jako dobro paziti što pričaš pred njima. Tvoja šala o vjenčanici iz izloga u njegovoj bi glavi mogla izgledati sasvim drugačije. Ako još niste sasvim ozbiljni, izbjegavaj ove stvari:

“Vidi bebača!”

Bebe su slatke, svi ih volimo, ali ako na trećem spoju počneš sliniti pored svakog klinca koji prođe pored vas, tvoj bi se dragi mogao zabrinuti da želiš jednog za sebe.

“Kad se mi vjenčamo…”

Nakon 3 godine veze je sasvim ok, nakon 3 mjeseca – jako zastrašujuća rečenica. Ako idete na svadbu zajedno, izbjegavaj oduševljene monologe o bračnoj zajednici, jer ga mogla jako prestrašiti.

Mi, naše…

Preuranjeno trpanje tebe i njega u zamjenicu “mi” mogla bi ga potjerati u fazu u kojoj želi biti sam. Muškarci ponekad loše reagiraju ako se osjećaju da su uključeni u neku kombinaciju prije nego što su to htjeli, a riječ “mi” je za mnoge prvi znak da jesu.

“Moj bivši…”

Tvoj bivši je bivši, a njega stvarno ne zanima što je on radio i zbog čega je u nekim stvarima bio bolji. Većina muškaraca u vezi ne voli spominjati bivše cure, a isto očekuju i od nas.

“Kad ćeš upoznati moje roditelje?”

Upoznavanje s roditeljima nije najdraža aktivnost muškaraca, a pitanja o tome samo ih čine nervoznima. Kada bude vrijeme, upoznaj ga, ali nemoj to najavljivati mjesecima unaprijed.

Index/Informer.ba