Automobilizam

Svjetska premijera novog Avensisa i novog Prius+ modela u Frankfurtu

Toyota će u Frankfurtu predstaviti novu generaciju Avensisa te novi Prius+, bit će to svjetske premijere, dok će novi Hilux imati europsku premijeru. Inačica novog Yarisa s troja vrata po prvi će put biti prikazana javnosti.

Novi Avensis odlikuje novi i profinjeniji dizajn izvana, a dizajn prednjeg dijela vozila će biti odlika budućih Toyota modela. Uz kvalitetniju izradu unutrašnjosti osjetljive na dodir, bolje pogonske agregate i veću dinamiku vožnje, novi Avensis predstavlja najveću investiciju u model koji se nalazi u sredini životnog ciklusa ikada napravljen u Toyoti.

S više od 2,3 miliona prodanih vozila, priča o uspjehu Priusa ide korak dalje. Toyotin potpuni hibrid je osvježen, a uz Prius Plug-in hibrid i Prius+ sa 7 sjedala, Prius postaje prvo potpuno hibridno vozilo dostupno u nekoliko izvedbi.

Inačica novog Yarisa s troja vrata također će prvi put biti predstavljena javnosti u Frankfurtu. S dinamičnijim dizajnom izvana, efikasnim oblikom karoserije, kvalitetom izrade unutrašnjosti koja je otišla korak dalje i multimedijom po pristupačnoj cijeni, novi Yaris bi trebao imati izvanredan odnos cijene i kvalitete.

 

Croportal/Informer.ba