Automobilizam Video

Volkswagen se reklamira s pop ikonom Kylie Minogue

Volkswagen je s pop pjevačicom Kylie Minogue dogovorio saradnju u reklamnoj kampanji. Pop ikona u TV-spotu predstavlja novi Golf Cabriolet. Reklamni film po prvi puta je prikazan 23. aprila na njemačkom programu SAT.1.

U reklamnom spotu u aprilu od dvanaest sekundi Kylie Minogue se u novom modelu Golf Cabriolet s otvorenim krovom vozi kroz rascvjetani krajolik. Košarica puna jagoda na suvozačevom sjedalu ukazuje na nadimak prethodnih generacija najomiljenijeg Volkswagen Cabrio modela. Spot skreće pažnju na uvođenje modela Golf Cabrio na njemačko tržište na ljeto i emitirat će se do 23. srpnja.

„Kylie Minogue nam kao testimonial pomaže kod posebnog propagandnog poduvata vezanog uz novi Golf Cabrio. Ona se u svakom pogledu savršeno uklapa u ovo vozilo: oboje su prave ikone stila s milijonima obožavatelja“, objašnjava Matthias Becker, voditelj marketinga Volkswagen osobnih vozila za Njemačku.

Nova generacija modela Golf Cabriolet prati dizajn Golfa VI. Model s četiri sjedala ima elektrohidraulički sklopivi krov od tkanine, koji se otvara za samo 9,5 sekundi. Najbolja kvaliteta i sigurnost predstavljaju standard i kod modela Golf Cabrio. Osim toga ovaj model nudi najprostraniju unutrašnjost u njegovoj klasi i potpuno iskoristiv prtljažnik od 250 litara. Volkswagen se s 1,42 milijuna prodanih cabrioleta ubraja u najuspješnije proizvođače cabrio modela na svijetu.

Golf Cabrio na hrvatskom tržištu očekujemo u jesen 2011.