Automobilizam

VW California

Ovo posebno izdanje Californije (temeljen na transporter liniji California koji se unatoč imenu ne prodaje u istoimenoj američkoj državi kao ni bilo kojoj drugoj državi u SAD-u) ostvareno je u suradnji s proizvođačem opreme za sportove na otvorenome, tvrtkom Berghaus, te će se sukladno tomu i ovaj kamper zvati ‘California Berghaus’, a razvijen je s ciljem da se kupcima ponudi vrhunski opremljeno vozilo za istraživanje prirode u udobnosti i stilu, piše Dnevni avaz.

Limitirani California Berghaus kamper i dalje na popisu opreme ima sve ono što imaju i standardni modeli iz linije California, kao npr. električno podizanje krova, potpuno opremljena kuhinja i dnevni boravak s frižiderom i kuhalom na plin, te sklopivim stolom, uz naravno i cijeli dijapazon dodatne opreme s potpisom Berghaus. Kamper je i dalje predviđen za četvero putnika.

Kao što smo spomenuli, uz prilično dugačak popis osnovne opreme, uz Berghaus izdanje dolaze i neki jedinstveni elementi kao što su nosač za bicikle, bočno montirana tenda, 18-inčne dvobojne alu felge, metalik boja, vodootporne presvlake za sjedala s Berghaus znakom i još štošta.

Svaki kupac California Berghaus kampera dobiva i ekskluzivan ‘Berghaus paket’ kako bi se budući vlasnici kampera i suputnici uputili u istraživanje prirode u stilu. Paket uključuje proizvođačev ruksak, dvije vreće za spavanje, rukavice, kape, šalice koje zadržavaju toplinu, putna bočica za vodu, pljoska i omot za zemljopisne karte. Nama se nekako najviše sviđa ova pljoska.

 

Informer.ba