Automobilizam

VW Multivan Business za VIP zvijezde

Volkswagen predstavlja Multivan Business, najnoviju verzija svog kombija namenjenu za prevoz VIP osoba i slavnih ličnosti.

U Volkswagenu kažu da specijalno zatamnjena stakla omogućavaju ovom vozilu da bude 100 % otporno na paparace – niko ne može da vidi unutra, što je prednost koja se posebno cijeni kod slavnih ličnosti.

Zahvaljujući električnim kliznim vratima, pristup svim sjedištima je lak sa obje strane automobila.

Enterijer karakterišu površine i detalji od drveta, a sjedišta su tapacirana Nappa kožom. U zadnjem dijelu putnici mogu da uživaju u udobnosti na dva Pullman sjedišta koja su u potpunosti električno podesiva i koja u sebi imaju grijače, dok napici mogu da se drže u ugrađenoj rashladnoj kutiji.

Postoji i klizni multifunkcionalni stočić koji se može smijestiti između individualnih sjedišta u drugom redu, radi uštede prostora.

Putnicima je omogućen i rad na lap topu, s obzirom da Multivan Business ima bežični pristup internetu, kao i „multimedia box“ za iPod i iPhone.

Multivan Business dobio je specijalni zvučni sistem Dynaudio, a po želji može se poručiti i DVD plejer sa monitorom od 10 inča koji se spušta iz krova.

 

B92/Informer.ba