Izdvojeno Jet set Showbiz

10 javnih kuća i bordela koje vrijedi posjetiti

Za prostituciju se često kaže da je najstariji zanat na svijetu. Iako je prodaja seksa zabranjena, postoje nebrojeno mnogo mjesta na kojima se pružaju seksualne usluge.

Prenosimo vam listu 10, kako kažu u Kuriru, ne samo dobrih mjesta gdje možete dobiti vrhunsku uslugu, već gdje možete doživjeti nevjerovatno iskustvo, a da biste se u to povjerovali jednostavno morate da se sami uvjerite.

1. Big Sister

Ovo je u stvari bordel za voajere i egzibicioniste. Nalazi su u Češkoj i u njemu Čehinje i Slovakinje besplatno uslužuju klijente u zamjenu da njihov seksualni čin bude snimljen i emitovan direktno na internetu i na kablovskim kanalima u Evropi, a uskoro bi trebalo da se prikazuju u u Americi.

2. Alien Cathouse

Denis Hof, osnivač čuvenog legalnog bordela u Las Vegasu Nevadi Moonlite Bunny Ranch, kao i šoua koji se prikazuje na HVO televiziji “Cathouse”, planira da sagradi veličanstven bordel van Las Vegasa na temu Osmog putnika Cathause, u kojima bi klijenti mogli da imaju odnose sa ženama vanzemaljcima. U tom bordelu muškarcima će se ispunjavati sve želje, djevojke će se oblačiti u onog vanzemaljca koji ih najviše pali.

3. Nana Entertainment Plaza

U Bangkoku postoji pravi centar za razvrat! To je četvorospratna zgrada u kojok ima oko 40 barova, U sklopu Nana Zabava Plaza u Tajlandu je četvorospratna zgrada preko 40 go-go barova. Ono što je zanimljivo, u njima ne postoje makroa, ako želite nešto više od gledanja go-go plesačica, izaberete onu koja vas najviše svidi i direktno se sa njom dogovarate o visini usluge i njoj dajete pare.

4. The Site Sajt

U Australiji postoji mnogo pravih javnih kuća, ali ako želite neki specifičan tip žene možete da odete na sajt The Cite i da izaberete baš onu koja će vam ispuniti sve želje. Oni nude apsolutno sve.

5. Star Wars Bordello

Novootvoreni noćni klub u Los Anđelesu u koji će vas dovesti do ludila ako ste ljubitelji Ratova zvijezda. U njemu djevojke obučene u kostime Ratova zvijezda izvode zanosni striptiz u kojem podjednako mogu da uživaju i muški i ženski fanovi ove sage.

6. Mustang Ranch Resort

Ovaj nevjerovatni bordel u Renu u Nevadi u stvari je hotel u kojem se ništa ne plaća sjem djevojka koja vas u svakom momentu prati gdje god da se nađu. Ovaj luksuzni bordel-hotel želi da postane Ric Čarlton javnih kuća.

7. Stiletto

U Stiletu tvrde da su najbolji hotel-bordel u svijetu koji nudi fantastičan provod za jedan dan. Sam enterijer, sa vodopadom od drugog sprata do raskošnih tematskih soba. Možete da odaberete sobu u stilu Džejmsa Bonda, Beti Bup, Tumoro, Voajer ili sobu za orgije i ostaje vam samo da dođete ili izaberete pravu djevojku.

8. Mobile Sex

Iako je prostitucija u Francuskoj legalna, nelegalno je tražiti seksualne usluge. Tako su se prostitutke u Lionu dosjetile i svoje usluge pružaju u kombi vozilima, sličnim kao gradski prevoz. Samo je potrebno malo više čekati da se uđe u njega.

9. Maison d’envie

Javna kuća u Berlinu koja je na veoma kreativan način odgovorila na tešku ekonomsku krizu u svijetu. Naime, oni daju popust klijentima koji su došli biciklom ili gradskim prevozom, a za to imaju dokaz. Na takav način pokazuju i da im je stalo do životne sredine, a i smanjuju gužve u saobraćaju. Vlasnici tvrde da su im takav popust dnevno dovede tri do četiri nova klijenta nedjeljno.

10. Pascha

Pasha je najveća javna kuća u Evropi. Nalazi se u Kelnu i to je zgrada sa 12 spratova, ima 29.000 kvadratnih metara, u kojoj radi preko 120 prostitut

 

Nezavisne/Informer.ba