Izdvojeno Muzika Showbiz

50 Cent: Čini mi se da neću još dugo živjeti

Reper 50 Cent  napisao je na Twitteru da mu se čini da neće još dugo živjeti, ali je ubrzo razuvijerio svoje fanove da nisu u pitanju nikakve samoubilačke misli, piše magazin “Bilbord”.

Biti svestan da je život kratak, ne znači razmišljati o samoubistvu. Čak i da umrem večeras, osijećam se dobro. Pobrinuo sam se za ljude koji su se brinuli o meni, kad ja nisam bio u stanju da to radim sam“, napisao je poznati reper na Twitteru.

Ove morbidne misli uslijedile su nakon frustirajućih komentara o njegovoj budućnosti u muzici i cinjenice da se još uvek ne zna kada će biti objavljen njegov peti album.

Posljednjeg dana prošle godine, 50 Cent je napisao: “Muzika me je nekad veoma zabavljala, a sada su mi ljudi i politika koja se tu vodi odvratni“.

Reper je izjavio kako je izgubio povijerenje u ljude koji rade u izdavačkoj kući “Interscope Records” i da neće da promoviše svoju muziku, ali da će se fokusirati na film, čiji je autor.

50 Cent je zaradio milione investirajući u proizvodnju “Vitaminske vode” a među njegovim aktuelnim projektima je i energetsko piće “Street king” i knjiga o fitnesu.

 

Informer.ba