Izdvojeno Lifestyle Showbiz

7 poklona koje ne treba da joj kupite

Postoji nekoliko stvari koje ženama nikada ne treba poklanjati. Budući da je vreme praznika, upozoravamo vas na nekoliko najgorih poklona koje ikada možete da poklonite ženi.

1. Seksi “Baba Mrazica”

Ništa što ima veze sa Djeda Mrazom ne može biti seksi, pa makar to bio donji veš. Zato joj nipošto ne poklanjajte crvene tanga gaćice sa vještačkim bijelim krznom. Neće joj biti ni malo simpatične.

2. Prsten

Ako nemate namjeru da je zaprosite na Novu godinu, ne kupujte joj prsten. Kada shvati da ste joj kupili samo komad nakita, može se strašno razočarati.

3. Kozmetika

Računajte da svaki poklon čiji je cilj da uljepša njen miris, ukloni neželjene dlake ili omekša kožu upućuje da ona ne brine dovoljno o svom mirisu, odnosno izgledu. Treba li naročito naglašavati da na vašem spisku kupovine ne treba da budu…

4. Nekvalitetni parfemi

Šta ako joj izazove osip ili neku goru alergijsku reakciju? Nikom ne trebaju jeftini preparati puni alkohola i sumnjivih hemikalija.

5. Video sa vježbama

Iako vam je ona saopštila da planira da kupi neki video sa vježbama, ne morate biti vi ta osoba koja će joj tako nešto priuštiti. Time joj šaljete signal da ima višak kilograma i da se vi otvoreno nudite da joj pomognete u rješavanju tog problema.

6. Džemperi sa Novogodišnjim motivima

Možda će se djeca silno obradovati džemperu sa motivom irvasa, ali vaša „ljepša polovina“ neće biti ni iz bliza toliko impresionirana. Drugim riječima: teško da možete odabrati neozbiljniji poklon.

7. Papuče u obliku životinja

Sve i da izabranica vašeg srca ima noge ravne bilo kom foto modelu, noge joj zasigurno neće dobro izgledati u ovakvim papučama. Takođe, one su dokaz da i od džempera sa Novogodišnjim motivima postoji gori poklon.

 

B92/Informer.ba