Izdvojeno Lifestyle Showbiz

8 stvari koje žene žele

Veoma je opasno generalizovati žene, ali je udubljivati se u specifičnost svake od njih daleko gore. To ne znači da muškarci treba da izgube nadu da će ih ikada razumijeti.

Naime, žene se povremeno otvore i kažu šta zaista žele od muškaraca. Kako bi vam uštedjeli vrijeme i živce, mi vam predstavljamo njihove najveće želje.

Supermen

Žene vole da se osjećaju zaštićeno. Zato treba da joj pokažete da ćete uvijek biti tu za nju i da vodite računa da joj se ništa loše ne dogodi.

Lijep miris

U reklamama za dezodoranse se često preteruje u vezi s tim kako žene reaguju na muške mirise.

Međutim, oni nisu tako daleko od istine, budući da žene imaju istančan njuh za muškarce. Zato, odaberite neki preparat koji će odgovarati vašem prirodnom mirisu i tipu kože.

Iznenađenja

Žene obožavaju iznenađenja, naročito u vidu poklona – čokoladice, ljubavne poruke, cvijeće ili sitnice.

Na to ne morate trošiti mnogo novca. Bitno je da se ona osjeti paženom.

Iskrenost

Ako imate namjeru da sa ženom ostanete u ozbiljnoj vezi, od početka budite potpuno otvoreni s njom.

Morate osvojiti njeno povjerenje i voditi računa da ga ne izgubite, što se lako i često dešava.

Skladno tijelo

To ne znači da treba da izgledate kao neka holivudska zvijezda. Prosto, vodite računa o sebi i njegujte svoje tijelo barem približno onoliko koliko to ona čini.

Uz to, redovna fizička aktivnost je dobra za vaše zdravlje.

Lijepa garderoba

Opšte je poznato da se daleko manje muškaraca razumije u modu, nego što je to slučaj sa ženama.

Ipak, ono što sigurno možete da učinite je da vodite računa o koloritu, materijalima i prilikama za koje se oblačite i trudite se da ih uskladite.

Ako nikako ne umijete da se skladno obučete, zamolite neku prijateljicu da vam pomogne u pravljenju kombinacija i kupovini nove garderobe.

Dobra frizura

Kvalitetno šišanje je veoma važno za muškarce, naročito ako imaju veoma kratku kosu.

Kuhanje

Sve i da djevojku vodite po najboljim restoranima u gradu, to se nikada ne može porediti s tim da joj vi sami spremite neko jelo. Može biti riječ čak i o najobičnijim špagetama s paradajzom, ali je ljubav koju ulažete u spremanje mnogo važnija od ukusa, piše časopis Novo doba.

 

Informer.ba