Izdvojeno Jet set Showbiz

Vendi: Ja sam za Igbalu Monica Bellucci!

Vijest da je Ekrem Jevrić sa suprugom Igbalom snimio reklamu u kojoj je dobar dio posvećen Vesni Vukelić Vendi nije iznenadio kontroverznu pjevačicu, koja smatra da bivši farmer to radi kako bi osigurao opstanak kod žene!

 

Naime, u razgovoru za „Alo!“, Vendi kaže da joj je jasno da se u životu autora hita „Kuća-poso, poso-kuća“ i dalje sve vrti oko nje, iako se Ekrem prilično neubjedljivo pravda Igbali.

” Ovo mu je fantastično palo kako bi se oprao kod svoje supruge. Na kraju će da ode i u svece, naravno, ne po pravoslavnim običajima. Postaće sljedbenik budizma i Sai Babe, pa će početi vodu da pretvara u naftu. On je pokazao sve svoje emocije, porive i potrebe, i da bi se iskupio zbog bruke kod svoje porodice, postaće klimoglavi svetac Ekrem. To je klasičan šizofreni procijep ličnosti” – izvršila je Vendi ukratko analizu Ekremove psihe, da bi se potom osvrnula na samu reklamu.

” Ja ne znam da li ta reklama treba da privuče ili da otjera gledaoce te televizije. Meni se čini da im je cilj ovo drugo. Pa ja sam sa svojom reklamom koja se uskoro pojavljuje Monica Bellucci u odnosu na Igbalu. Dokaz koliko sam jaka je i ta nesretna reklama u kojoj, iako nisam prisutna, imam glavnu ulogu. Sve se vrti oko mene. Eto, zovem ga u goste i na štandu kod mene moći će da proba „vulkan“ i da ga lično patentiramo. Prava reklama, sa ozbiljnim ljudima i ozbiljnom glumicom, profesionalcem, podrazumjeva se. Ma ja sam za njih noćna mora. Biće mu za dvije godine ispostavljen račun zbog korišćenja mog lika i djela, ali za dvije godine, jer sam ja dugoprugaš” – rekla  je na kraju razgovora za Alo Vendi, koja će za nekoliko dana zablistati na malim ekranima u ulozi promoterke proizvoda za potenciju.

Dakle, Ekreme, pripremi se – možda je trka na 100 metara završena, ali maraton tek počinje!

 

Informer.ba