Lifestyle Showbiz

Advokati upozoravaju na žene “pirane” – Moderne sponzoruše koje “love”

Oprez, pojavila se nova vrsta žena “pirana” koje vrebaju bogate muškarce sa kojima bi zatrudnjele, upozoravaju vrhunski britanski advokati.

Naime, dešava se da one planski traže imućne muškarce koje zatim zavedu i zatrudne sa njima, jer bebu vide kao opciju za napredovanje u karijeri ili lagodan život, prenosi Daily Mail.

Nakon toga ovi muškarci su primorani da ogroman dio svoje imovine prepišu ženi koja je sa njima zatrudnjela na ovakav način. Prelijepe, ali duboko devijantne žene, na njih gledaju kao lagan plijen koji će im omogućiti lagodan život, jer one ne žele da rade, a beba im služi kao trofej za pokazivanje i karta za sladak život narednih 18 do 21 godinu.

Ove predatorke koje jure siguran i luksuzan život dobile su nadimak pirane. Ovaj nadimak je ustanovila advokatica Dijana Benusi kako bi opisala žene koje se bacaju u naručje muškarcima kako bi se domogle lagodnog života, bilo da je on oženjen ili ne.

Nakon što mu privuku pažnju ovakve žene ga poslije namame na seks bez zaštite uz obećanje da ne mogu da zatrudne jer koriste pillule za kontracepciju. Nedavno je Benusijeva izjavila da sve veći broj djevojaka traži u ovome izlaz iz svojih teških finasijskih situacija, a ne u radu. Tom prilikom ona je izjavila:

“Brak više nema isti smisao i značaj koji je imao ranije. Žene sada žele samo da imaju bebu. Bebe postaju jedna vrsta modnog trenda, možemo slobodno da kažemo trofeji. Za neke žene rađanje djeteta je napredak u karijeri. Praktično dobijaju pare da ostanu kod kuće i brinu o djetetu. Zahvaljujući tome što rode bebu, mogu da žive bezbrižno narednih 18 godina”.

Ona je takođe upozorila i na to da seks za jedno veče bez obaveza može da na dugo godina veže muškarca za ženu koju ne voli i da ga uz sve to poprilično košta. Sve ove podatke koje je advokatica Benusi iznijela u javnost sakupila je tokom dugododišnjih parnica kojima se njena firma bavi proteklih 10 godina, a u kojima žene pokušavaju da dokažu očinstvo i da naplate to što su nekome rodile dijete. Ona je dodala i to da je ovaj problem postao naročito izražen posljednjih pet godina.

Tom prilikom je pomenula i to da pirane mogu da napadnu bilo kad, nije važno da li je riječ o baru, radnom mjestu ili skupom restoranu. One veoma dobro znaju gdje da pronađu svoje “žrtve”, a najčešće jure za muškarcima srednjih godina koji imaju stabilan život, veoma su bogati i nalaze se na dobrim položajima.

Nakon što ostvare ono što žele, pirane koristeći se rupom u zakonu pravno gone svoje žrtve i najčešće dobijaju potpuno opremljenu kuću, kola i bolničarku, pare za školovanje djeteta i alimentaciju u iznosu od 4000 funti, kao i novac za ljetovanja i zimovanja.

Vrlo često kada se sve sabere muškarac pirani isplati oko 2 miliona funti, što je poprilično mnogo za avanturu za jednu noć.

Ipak Benusijeva ne krivi samo žene, ona kaže da svaki muškarac koji stupa u nezaštićene seksualne odnose čezne za tim da mu neko “izbije što više para iz džepa”.

 

Blic/Informer.ba