Izdvojeno Jet set Showbiz

Amra Silajdžić i Edin Džeko u vezi već 6 mjeseci!?

Za Edina Džeku su se do sada “lijepile” mnoge djevojke, od onih “običnih” do manekenki, TV voditeljica…

No, prema priči Expressovog izvora koji je želio ostati anoniman, a koji je itekako upućen u privatni život našeg “dijamanta”, čini se da je on ovoga puta “odlijepio” za našom poznatom manekenkom Amrom Silajdžić.

Prema informcijama do kojih je došao “Express”, ljubav između Amre i Edina traje nekoliko mjeseci tačnije od ljetos. Raniji samo poznavaoci od juna su, ako je vjerovati onome što se priča, zaljubljeni “golupčići”.

Priča se da su unazad nekoliko mjeseci njih dvoje često zajedno putovali. Često bi se poznata manekenka našla u istoj državi, istom gradu baš gdje nogometaš treba odigrati utakmicu, trenirati… Bilo je i onih zajedničkih “izleta” širom inostranstva koje su njih dvoje planirali samo za sebe.

Amra je, kako se priča, bila uz Edina i u Portugalu za vrijeme utakmice. Sve vrijeme ga je sa prijateljima bodrila sa tribina, a šuška se, da ga je baš ona tješila nakon poraza naše reprezentacije. Navodno su odsjeli u istom hotelu, a slobodno vrijeme su “potrošili” samo na sebe. Iako su se skrivali od očiju javnosti nisu od nekih reprezentativaca mogli pobjeći kada su ih zajedno “ulovili” u jednom restoranu.

Da sigurno između njih dvoje sijevaju “ljubavne iskre” govori i podatak da su Amra i Edin sami bili na nekim koncertima, a oni koji ga dobro poznaju kažu da Džeko nije onaj stari.

“Očito je da mu se Amra toliko dopada da često samo o njoj priča. ne bih rekao da su baš samo prijatelji. On više puta kada ima slobodnog vremena nakon utakmica ili treninga, bude s njom a ne sa svojom starom rajom”, priča izvor magazina “Express”.

Džeko se nedavno jednoj svojoj prijateljici koja živi u Njemačkoj “požalio” kako ne zna šta da radi. Rekao joj je da ga je Amra “oborila s nogu” i da samo misli na nju.

S obzirom na to da je izvor ove informacije blizak popularnom nogometašu, čini se da je Džeko ovoga puta odabrao pravu djevojku. Ako je Amra, a sudeći po priči koju smo dobili, jeste, toliko očarala Džeku onda, nažalost pojedinih TV voditeljica, novinarki, manekenki… “u vodu padaju” sve njihove priče o vezi sa nogometašem, ali svakako ne i one o eventuelnim njegovim avanturicama sa njima!

Express/Informer.ba

2 Comments

Click here to post a comment
  • Izvanredna partija Edina Dzeke u vecerasnjoj utakmici Arsenal Manchester City. Bio je vrlo pokretljiv , sjajna kontrola lopte, a kod pobjedonosnog gola je povukao kao “brzi voz” iz dubine odbrane po lijevoj strani fantasticno uposlio Jonsona koji opet vrlo lucidno proslijedjuje Kun Agilueru, a ovaj majstoeski u donji lijevio golmanov ugao. U tom momentu talijanski reporter (Sky calcio) je uzviknuo “Bravisimo Dzeko” Zaista je bila cijela akcija BRAVISIMO