Izdvojeno Jet set Showbiz

Amra Silajdžić u stalnom kontaktu sa Džekinom mamom i sestrom

Iako Edin Džeko “na sva zvona” demantuje da je u vezi sa manekenkom Amrom Silajdžić, mlada Sarajka na sve priče samo mudro šuti, piše list Express.

Kada je “Express” objavio priču kako je Amra “zaludjela” Džeku, jer je on svojim rođacima i prijateljima pričao o emocijama koje gaji prema njoj, brojni njeni prijatelji na društvenoj mreži “Facebook” su joj na zid “zakačili” tekstove iz našeg magazina. Svi su uz čestitke manekenki, raspitivali se dokle je došla ta veze, jesu li uopće zajedno ili samo jedno prema drugom gaje simpatije. Zanimljivo je da atraktivna manekenka ni u jednom momentu ništa nije demantovala!

Za razliku od nje Džeko se, iz njemu znanih razloga, nekim novinarima “pravdao” kako u pričama o vezi sa Amrom nema ni zrnce istine! Očito da je naš proslavljeni nogometaš zaboravio da se već šest mjeseci tajno viđa sa Amrom, da ga je ona bodrila u Portugalu, da su zajedno išli na neke koncerte…

Od našeg dobro obaviještenog izvora smo čuli kako se Džeko svojim bliskim prijateljima povjerio da ga je Amra “zaludjela” i da ne zna šta da radi. Nakon što smo mi prvi objavili tu vijest, čujemo da se Edin raspitivao ko je izvor naše informacije, te kako smo saznali neke najsitnije detalje o kojima je pričao samo njemu “povjerljivim” osobama.

” Svi oni koji su u bliski s njim znaju da je to istina, ali on to svakako nikome neće priznati. Znam da se Amra svakodnevno po pet puta telefonom čuje sa njegovom mamom Belmom i sestrom Merimom. Ona je u odličnim odnosima s njima” – ispričao nam je izvor blizak našem proslavljenom nogometašu.

 

Express/Informer.ba

1 Comment

Click here to post a comment
  • To nije istina. To novinari samo pisu da bi napravili dobru pricu. Amra zivi u Americi a Edin u Engleskoj mogli bi se max. vidjeti 2 puta godisnje. Ovako su pisali i kad je bila prica o Jeleni Jugovic i ostalima. Novinari samo lazu, seru i kopaju po tudim zivotima!