Izdvojeno Showbiz

Amy Winehouse prije smrti počela proces usvajanja djevojčice?

Prije nego što je preminula, Amy Winehouse navodno je započela proces usvajanja 10-godišnje djevojčice s Kariba, javljaju američki mediji. 27-godišnja pjevačica poznata po problemima vezanim za alkohol i droge željela je postati skrbnica djevojčice Dannike Augustine s kojom se jako zbližila tijekom svog boravka na karipskom otoku St. Lucia.

“Ona je već bila moja mama. Ja sam je tako zvala, a ona je mene zvala kćerkom”

Ona je već bila moja mama. Ja sam je tako zvala, a ona je mene zvala kćerkom. Brinula se o meni i dobro smo se zabavljali zajedno. Voljela me i ja sam voljela nju“, rekla je Dannika, čija obitelj živi u siromaštvu. “Bila je nevjerojatna osoba, veselila sam se našem zajedničkom životu u Londonu. Ovo je najgore što se moglo dogoditi“, dodala je djevojčica.

Dannikina baka Marjorie Lambert, koja vodi klub u blizini vile u kojoj je Amy boravila, kaže: “Amy je voljela Danniku svim srcem. Ne znam zašto joj je baš ona od sve djece na otoku bila toliko draga, ali od trenutka kada su se srele su bile nerazdvojne. Po cijele dane bi se igrale, jahale i šetale plažom ruku pod ruku. Preklinjala me da joj dopustim da je usvoji i odvede u Englesku. No, bila je spremna i preseliti ovdje kako bi joj bila mama“.

 

“Rekla mi je da se Dannika zapravo brine o njoj, a ne obrnuto”

Baka objašnjava kako je Amy očajnički željela dijete. “Nema šanse da bi joj se dogodilo to što joj se dogodilo da je Dannika bila s njom“, kaže. Dodaje kako je Amy kontaktirala i Dannikinu majku Nadiju Germaine, koja je djevojčicu sama odgajala, dok joj otac Vic Augustine živi u Njemačkoj. Amy je zvala i njega. “Zahvalio sam joj što se brine o Danniki, a ona je rekla da je zapravo obrnuto, da se Dannika brine o njoj te da bez nje ne bi mogla živjeti. Tražila je moje dopuštenje da je usvoji. Rekao sam da je to u redu sa mnom ako moja mama misli da je to dobro“, rekao je Vic.

Baka Marjorie zadnji je put s Amy razgovarala prije nekoliko mjeseci. Kaže da je pjevačica loše zvučala. “Rekla mi je da svima kažem kako se uskoro vraća ovdje. Očekivala sam je sljedeće sedmice. Nisam mogla vjerovati kada mi je prijatelj javio da je umrla. Bila je tako dobra osoba, svima je željela pomoći. Znam da je imala problema u Velikoj Britaniji. Ali ovdje je uvijek bila bez droge i normalna. Nikada se nisam brinula kada je Dannika s njom provodila vrijeme“, kaže baka.

 

Index.hr/Informer.ba