Jet set Showbiz

Ana Nikolić: Malo koji je biznismen u Srbiji zaradio više para od mene!

Srbijanska pjevačica Ana Nikolić tvrdi da ne voli da priča koliko novca zarađuje i ima, ali je ipak izjavila da je u tome bolja i uspješnija od mnogih biznismena u Srbiji.

”Garantujem da je malo koji biznismen u Srbiji ove godine zaradio više para od mene. Naravno, pričam o legalnom poslu, a ne o narko-dilerima. Čik neka mi sada neko spomene kako mi treba tajkun! Pa, veći od mene u Srbiji ne postoji” – izjavila je Ana Nikolić za Svet.

Mada, ima tu istine, rijetko ko može da kupi stan od 250 hiljada eura.

Ona kaže da ne želi brak i da joj oltar uopšte nije potreban. Nije tradicionalna i po njoj, brak nije garancija za ljubav.

”Mene brak ne zanima. Može se imati muž i bez papira, partner koji na svaki način ispunjava ulogu muža. Ranije sam priželjkivala lijepo vjenčanje, ali sada više ne. Papir nije garancija za ljubav i sreću, a ja nisam tradicionalista i briga me kada ću i da li ću uopšte stati pred oltar” – rekla je Ana.

Do sada, nije baš imala sreće sa muškarcima, mnogo se razočarala i ponekad krivi sama sebe za to.

”Samu sebe uništavam, ali i uzdižem. Uporna sam i prkosna, a kada se zainatim za nešto niko i ništa ne može da me poremeti, niti skrene s puta. S druge strane nepopravljivo sam romantična, sanjar i naivna pa me je to uvijek skupo koštalo. Muškarcima sam često bila poligon za ostvarivanje njihovih kompleksa” – dodala je Ana.

Informer.ba