Film Izdvojeno Jet set Showbiz

Angelina Jolie štiti svoje prijatelje

Angelina Jolie ne izdaje svoje prijatelje – kad je njena prijateljica Ann Curry dobila otkaz na TV mreži NBC, slavna je glumica nazvala i rekla da niko iz te TV kuće neće dobiti intervjuu sa njom ili Bradom osim ako to ne može odraditi upravo ona.

Obožavatelje je razveselila vijest da Angelina Jolie razmišlja o tome da pred kamerama otvoreno progovori o svom privatnom životu. Ali novinarka sa kojom je bila spremna razgovarati nije više zaposlena na toj TV mreži, navodi Tportal.

Angelina Jolie je navodno nazvala TV novinarku Ann Curry rekavši joj da je ona jedina osoba kojoj bi dala intervju. Nažalost, novinarka je prošlog mjeseca smijenjena iz emisije ‘Today Show’.

Angelina je nazvala Ann Curry nakon što je sa njom prekinut angažman na ‘Today Showu’ i bila vrlo jasna u poruci da će NBC, ako želi intervju sa njom ili Bradom Pittom, Ann biti jedina kojoj će ga dati“, piše RadarOnline.

Angelina poštuje Ann zbog njezinog izvještavanja o Darfuru, a Ann je razvila profesionalni odnos sa Angelinom i Bradom. Oni joj vjeruju zbog njenog integriteta’, prenosi Daily Mail.

Angelina je jasno dala do znanja da niko od ekipe ‘Today Showa’ neće dobiti intervju sa slavnim parom ako to ne bude dopušteno Ann.’

U međuvremenu, nastavljaju se špekulacije o vjenčanju zlatnog holivudskog para na francuskom imanju. New York Post piše kako je slavni par bio na odmoru u sjevernoj Grčkoj. Američki tabloid citira neimenovane svjedoke koji su zamijetili Angelinu u lokalnom restoranu.

Iako je Angelina bila u bijelom, nasmijala se kad je vlasnik restorana pitao je li se udala i rekla: ‘Ne još!”

Jako volimo Grčku, obići ćemo još otoka prije nego što se vratimo u Francusku“, dodala je glumica. Par koji zajedno živi već sedam godina i podiže šestero djece zaruke je najavio u aprilu.

 

Informer.ba