Film Izdvojeno Showbiz

Angelina se nada pozitivnom prijemu filma kod publike u Srbiji

Holivudska glumica Angelina Joli izjavila je da bi voljela da ona i njen partner Bred Pitt  prisustvuju srpskoj premijeri filma “U zemlji krvi i meda”.

Nemamo još datum za premijeru u Beogradu, ali se nadam pozivu. Znam da je ovo teška tema, ali se ipak nadam da ćemo biti pozvani“, rekla je Joli “Glasu Amerike” poslije projekcije svog filma u Memorijalnom muzeju holokausta u Vašingtonu.

Premijera filma u Bosni zakazana je za sredunu februara, a film je već ekskluzivno bio prikazivan nedelju dana u jednom sarajevskom multipleksu u decembru.

Inače, američki predsednik Barack Obama ugostio je, na kratko, Angelinu  i njenog partnera Breda Pitta.

Holivudski super par primijetili su fotografi koji su sinoć ispred Bijele kuće čekali predsjednika da krene put Čikaga, prenijele su danas agencije.

Bijela kuća je potvrdila da su Pitt i Angelina u Vašington stigli na prikazivanje glumičinog filma “U zemlji krvi i meda” i da su navratili kod predsjednika kako bi razgovarali o humanitarnom radu Angeline Joli.

Predsjednik Obama razgovarao je sa gospođom Joli o njenom radu u spriječavanju masovnih zločina i borbi protiv seksualnog nasilja nad ženama“, navodi se u saopštenju, piše Srbijanet.

 

Informer.ba