Izdvojeno Jet set Showbiz

Arduana zamijenila Al’Dina drugim muškarcem, razvod na pomolu?

Već duže vrijeme po sarajevskim kuloarima mogu se čuti priče o razvodu Al’Dina i TV novinarke Arduane Kurić, a da u njima ima istine, jučer je za Dnevni avaz u telefonskom razgovoru potvrdio bh. kantautor, koji se trenutno nalazi na mini turneji u Švedskoj. Istakao je da će podnijeti zahtjev za razvod braka i da više nikada u životu neće da zna za Arduanu.

Još ne mogu vjerovati šta mi se desilo. Zatečen sam cijelom situacijom. Dvadeset sedam dana sam ubijen i na tabletama. Pokušavam da dođem sebi. Mogu samo reći da je Arduana uprljala svoj obraz i čast, ali nažalost, i moje prezime. Da bih sačuvao svoje ljudsko dostojanstvo, mrvu koja je ostala, samo mi preostaje da se razvedem i da ta žena više ne nosi moje prezime. Moja djeca i ja nemamo se čega stidjeti, uzdignute glave možemo hodati gradom” – kaže bolom skrhani Al’Dino,.

Nije nam želio otkriti šta je Arduana učinila toliko strašno da bi je ostavio, ali ga je, prema svemu sudeći, prevarila sa drugim muškarcem.

Ni sanjati nisam mogao da je to moja žena mogla napraviti. A šta je napravila, vi sada pretpostavljajte. Arduanu volim, ali nakon što sam sve saznao, moram je ostaviti. Šta čovjek drugo da uradi. Moram je preboljeti, a ona neka i dalje nosi maramu na glavi” – kaže Kurić.

Al’Dino i Arduana u braku su bili više od sedam godina i imaju sinove Haruna i Ishaka.

Dnevni avaz je kontaktirao i Arduanu Kurić, koja je angažirana na “Al-Jazeera Balkans”, i ona im je rekla da ne smije davati nikakve izjave bez odobrenja iz PR službe.

No, ipak je kazala da nije tačno da se razvodi.

 

Avaz/Informer.ba

2 Comments

Click here to post a comment
  • neka je sram i stid a ko fol nosa nekakvu maramu gadimi se aldinu zelim sve najbolje i neka se ne stidi sto je ponosan otac

  • ja cuda… ko da su prvi i poslednji koji se razvode!? blago vama kad nemate svoje, pa razglabate tudje probleme!!!!