Izdvojeno Muzika Showbiz

Balašević u Sarajevu u oktobru?

U Sarajevu bi nakon šest godina trebao gostovati čuveni Đorđe Balašević, saznaje Dnevni avaz. Ovaj autor tom prilikom namjerava predstaviti publici svoj prvi film “Kao rani mraz”, koji posljednju godinu promovira po regionu, ali i održava koncert.

Kako piše Avaz sve bi to trebalo biti upriličeno u drugoj polovini oktobra, a pominju se 20., 21. i 22. oktobar. Navodno bi se sve trebalo desiti u Zetri, a kao organizator se spominje agencija “Energy Group”.

Kao moguća lokacija održavanja koncerata spominje se i Dom mladih. Džemal Dragolj, direktor marketinga i produkcije Centra Skenderija, za Avaz je kazao kako je imao usmene dogovore sa određenim ljudima u vezi rezervacije Doma mladih te da ništa nije potpisano ali da se razgovaralo o terminuma od 20. do 22. oktobra.

Đorđe i njegova supruga Olivera, koja se bavi menadžerskim dijelom posla, trebali bi početkom septembra doći u Sarajevo na potpisivanje ugovora.

Informer.ba

 

 

2 Comments

Click here to post a comment
  • Ne vjerujem… Ja ću vjerovatno slomit nogu, dobit neki virus, ostati u krevetu nepokretna…nešto…jer sam baksuz pa će mi se baš tada nešto desit.