Film Izdvojeno Showbiz Udarno

Beograd: Glumac se ubio skokom sa sedmog sprata

Nekada poznati glumac Predrag Ćeramilac (67) u ponedeljakje skokom sa sedmog sprata zgrade u naselju Medaković 3 okončao život.

Kako “Novosti” nezvanično saznaju, nesrećni čovjek je bolovao od raka u poodmaklom stadijumu, a nažalost, ovo nije prva tragedija koja je zadesila porodicu Ćeramilac. Predragov sin je nastradao prije nekoliko godina “igrajući” se pištoljem, a koju godinu prije toga tragično su ga napustile i obje ćerke bliznakinje.

Nesreća se dogodila u ponedjeljak poslije sedam časova, saopštila je portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura, a ekipa ljekara je na licu mjesta mogla samo da konstatuje smrt.

Učenicima obližnje Osnovne škole “Milan Đ. Milićević” bio je zabranjen izlazak iz zgrade dok je uviđaj trajao, ali su mališani, po povratku sa nastave, zastali pored mjesta nesreće, pitajući se šta se tu dogodilo. Ispred zgrade je bilo polomljeno nekoliko grana, a mogli su da se vide i neznatni tragovi krvi. Stanari okolnih zgrada i zaposleni u obližnjim radnjama nisu ni bili svjesni da se u njihovoj blizini odigrala tragedija.

Predrag Ćeramilac ostaće upamćen po ulogama u filmu “Saša” i seriji “Otpisani”, pišu Novosti.

 

Informer.ba