Muzika Showbiz

Bešlić: Nisam očekivao da će Dino uspjeti da proda tri ‘Arene’, prognozirao sam dvije

Činjenica da je  Dino Merlin rasprodao tri koncerta u ‘Beogradskoj areni’ iznenadila je  Halida Bešlića, koji je sada počeo da razmišlja o svom koncertu na istoj lokaciji.

Nisam očekivao da će Dino uspjeti da proda tri ‘Arene’, prognozirao sam dvije, ali za treću sam prijatno iznenađen. On je odličan umjetnik, svakako da je to zaslužio. Znam da ‘Beogradska arena’ ima veliki prostor i uz dobru organizaciju njegov uspjeh će tek biti veliki’ rekao je Bešlić za ‘Alo’ i dodao:

I ja sam odlučio da napravim koncert u ‘Areni’ i da se ne bih poklapao sa ostalima, riješio sam da ga ostavim za proljeće. Evo, baš sam u pregovorima. Takođe će i album da izađe na proljeće, pa ću da spojim i nove pjesme i veliki koncert. Zakazaću jednu ‘Arenu’ i biću srećan ako taj koncert bude uspješan’ kaže  pjevač, koji je prijatelj sa mnogim muzičarima iz Srbije. Ipak, nije otkrio da li bi neko od njih mogao da bude njegov gost na proljećnom koncertu u ‘Areni’.

Poznato je da sam sa Viki Miljković veliki prijatelj, a družim se i sa momcima iz grupe ‘Legende’. Volim da gostujem sa njima, a imamo i duet ‘Tamburaši’’rekao je Bešlić.

 

Alo/Informer.ba