Izdvojeno Jet set Showbiz

Bivša miss Crne Gore: U vezi s Berlusconijem sam dvije godine, ali nisam ga ucjenjivala

Katarina Knežević, bivša miss Crne Gore, za talijanski Corriere della Serra priznala je da je već dvije godine ljubavnica Silvija Berlusconija. No, 20-godišnja ljepotica tvrdi da nije ucjenjivala talijanskog premijera, kao što su pisali mediji.

Podsjećamo, misterioznu Crnogorku prvu je spomenula Imane Fadil, 27-godišnjakinja koja je sudjelovala u Berlosconijevim “bunga-bunga” orgijama. Fadil je kazala da se Katarina iz Crne Gore praktično uselila u Berlusconijevu vilu u Arcoreu kraj Milana, te dodala kako njena starija sestra ucjenjuje talijanskog premijera.

 

 

Kristina Knežević, Katarinina blizanka, navodno je na temelju škakljivih informacija kojima raspolaže od Berlusconija izvukla najmanje 750.000 eura. Pritom je surađivala s izvjesnim Valterom Lavitolom, mutnim poduzetnikom koji je svojevremeno dovodio Berlusconiju escort dame na njegove zabave. Berlusconi je izjavio da ga niko nije ucjenjivao, te da je Lavitoli davao novac jer je želio pomoći njegovoj porodici.

“Ja sam djevojka Silvija Berlusconija i živim u Arcoreu”, priznala je Katarina talijanskim novinarima. “Svugdje idem s njim. Naša veza nije nikakva tajna, iako smo do sada izbjegavali medije“, kaže Katarina, prenosi Index.

Bivša missica tvrdi da je Berlusconija upoznala u maju 2009. godine. “Imala sam 18 godina. Silvio se tek rastavio od svoje supruge. Upoznali smo se u Milanu. Od tada smo zajedno. Ali nikad ga nisam ucjenjivala. Iako postoje neki drugi koji su ga iskorištavali”, kaže Katarina Knežević.

 

Informer.ba