Muzika Showbiz

Bora Čorba: Boris Tadić je izdajnik srpskog naroda, uvjerili su ga da liči na Clooneyja

Bora Đorđević dao je intervju za In magazin prilikom koncerta “Riblje čorbe” u Ljubljani. “Generalizirati cijeli narod, lupati etikete je pogrešno, ja sam za građane Slovenije nešto izjavio u afektu. Svima koje je moj eksces uvrijedio, izvinjavam se”, osvrnuo se Bora na činjenicu da je Slovence nazvao bečkim konjušarima i kočijašima. Komentarisao je i pjesmu “E moj druže zagrebački“, koju je kao odgovor Juri Stubliću otpjevao s bendom “Minđušari”, prenosi Index

“Nema razloga za komentarisanjem, to je zezancija. U Hrvatsku ću doći onog momenta kada me republika Srbija pošalje da predstavljam svoju državu u Zagrebu. Neću doći na mala vrata, već želim ući na velika vrata na Hrvatsku“, izjavio je Bora o dolasku u Hrvatsku, uvjeren ipak da će dotad proći još mnogo vremena. “Kakva ispričavanja bi trebala pasti između dva naroda, bilo je, dogodilo se. Nisam ja Boris Tadić da se svima i svakome izvinjavam”, nadodao je o ratu.

Borisa Tadića smatra izdajnikom naroda. “Mi smo navikli da nas neko maltretira kroz povijest. Turci su nas jebali petsto godina, onda Karađorđe, Knjaz Miloš, pa je došao Tito, onda pod Slobom deset godina. I onda dođe normalan čovjek, Koštunica, i Srbima to ne valja, navikli su na čvrstu ruku“, komentarisao je Bora.

“Uvjerili ga da liči na Georgea Clooneyja, tog izdajnika srpskog naroda. Jebale ga Europa i euroatlantske integracije“, nadodao je Đorđević o Tadiću. Prijateljstvo s Dinom Dvornikom nikad nije prestalo, a viđali su se u Beogradu. “Novinari su padali u nesvijest što se Hrvat i Srbin grle”, ispričao je Bora u čijoj stranci pijanaca je Dvornik bio jedini Hrvat. Bora je prestao piti zbog ljubavi prema 25 godina mlađoj Aleksandri, a danas žali što nije napravio više djece.

 

Informer.ba