Izdvojeno Jet set Showbiz Video

Brena: Merlinu su prijatelji pomogli da napuni tri „Arene“!

Lepa Brena je tokom gostovanja u emisiji “Ami G show” kod Ognjena Amidžića pričala o svojoj karijeri i nedavno održanim koncertima, a kada ju je voditelj pitao da prokomentariše činjenicu da je Merlin održao tri uzastopna nastupa u „Areni“, a ona „samo“ dva, odgovorila je ironično, ali s osmjehom.

”Lepo je kad imaš prijatelje, znaš’‘ – rekla je Brena voditelju, a kada ju je on pitao da li to zaista misli, otkrila je da to nije njeno mišljenje, već saznanje.

”Ne mislim, nego konstatujem. Ako imaš prijatelje, pa oni dođu da ti pomognu, ti možeš da napuniš i 10 „Arena“” – bila je pomalo intrigantna Brena.

Na koga je Brena tačno mislila, nije otkriveno u toku ove emisije, ali su se mogli čuti kometari da se njena opaska odnosila na predsjednika Srbije Borisa Tadića, koji je, prema priznanju Merlina, najzaslužniji za njegov dolazak u Beograd.

Pjevačica je tokom emisije pričala i o svojim rekordima i naglasila da je u Domu sindikata svojevremeno nastupila čak 31 put, dan za danom, dok je Centar „Sava“ punila 17 dana zaredom, a publici je otkrila da joj se „javlja“ da će u 80. godini izgledati odlično.

”Imam neku projekciju, javlja mi se da ću sa 80 da izgledam fenomenalno. Izgledaću boli glava!” – izjavila je Brena, dok se iz publike čuo jedan gromoglasan smijeh, a onda ju je Ognjen pitao zbog čega ne nosi burmu.

”Ne nosim burmu zato što prstenje skidam stalno. Stavim samo jedan prsten, nebitno je da li je vrijedan ili ne, pošto se dešava da ga zaboravim negdje’‘ – izjavila je poznata pjevačica koja je otkrila da ne želi da zna da li je njen suprug Boba Živojinović vara.

”Ja to ne bih da proveravam, iskreno!” – kroz smeh je rekla Brena, a kada ju je voditelj pitao kako bi ona riješila takve probleme, publici je otkrila recept.

”Pa znaš šta, klin se klinom izbija” – izjavila je Lepa Brena i tako nasmijala sve u studiju.

Lepa Brena: Jedan urednik me je ucenjivao golišavom fotografijom

O fotografiji njenih golih grudi, koja se osamdesetih godina pojavila i šokirala sve, Lepa Brena je prvi put progovorila u emisiji na „Pinku“ otkrivajući da je ta slika „procurila“ u javnost jer ona nije pristala na ucjenu.

”Milim da nikada nisam pričala o tome, sada hoću. Mi smo se tada za nešto slikali. Međutim, u tom trenutku kada sam bila prekrivena tim šalom, nije trebalo da se slikam, jer da jesam, malo bih se bar ispravila. Međutim, ta fotografija je nastala, a posle toga sam u Centru „Sava“ 17 dana zaredom držala koncerte. Tih dana, mene je nazvao urednik jednih dnevnih novina i rekao mi da ako ne održim jedan humanitarni koncert, da će tu fotografiju da objave. Mi to tada nismo mogli da zaustavimo i fotografija je otišla u etar. Meni je to tada veoma teško palo. U to vreme je to bio šok za mene, ali i strašna manipulacija” – ispričala je Brena.

 

Alo/Informer.ba

2 Comments

Click here to post a comment
  • Bravo Breno to je to.Bas ono sto treba da cujemo svi a posebno nasi mladi ljudi koji mogu da nauce nesto za zivot iz prve ruke. I to od tebe koje znas sta hoces i mozes. Pozdravljamo te mnogo sa dalekog Novog Zeland -a .Ivanka Victoria Andelic-Borota

  • Bas interesantno, znaci moze se konstatovati da nije htjela da odrzi humanitarni koncert!