Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Brigitte Nielsen: Seksala sam se s Pennom, fenomenalan je

Plavokosa ‘amazonka‘ s glumcem se samo zabavljala, kaže da im je seks bio jako dobar. Za bivšeg supruga, Stalonea, kaže pak da je u krevetu bio kao napaljeni zec.

Kad se pročulo da je Arnold Schwarzenegger spavao s neuglednom kućnom pomoćnicom i napravio joj sina i Brigitte Nielsen (48) raspričala se o aferi s bivšim guvernerom Kalifornije. Seks-bomba 80-ih rekla je kako je Arnie bio jako pažljiv i strastven. Osim ‘Terminatora’ Brigitte je u krevet ‘namamila‘ i Seana Penna (51).

Bila sam usamljena i dvije godine nisam mogla naći tipa s kojim bih bila u vezi, a seks za jednu noć nije mi bio zanimljiv. Dugo sam se vremena zabavljala sa Seanom Pennom. Samo smo se seksali i bilo mi je predobro” – otkrila je Brigitte u showu ‘Dschungelcamp’.

Sly je u krevetu bio kao napaljeni kunić’

Silikonska ljepotica u septembru 2010. udala se po peti put. Bivši konobar Mattia Dessi od izblajhane ‘amazonke‘, kako su prozvali Brigitte koja je visoka 182 centimetra, niži je 15 centimetara i mlađi 15 godina. Bila je u braku i sa Sylvesterom Staloneom (65) koji je pokraj nje izgledao kao patuljak iako je nosio cipele na petu.

Sly je u krevetu bio kao zec, kao napaljeni kunić, a takav nam je bio i seks” rekla je Nielsen, piše 24 sata.hr.

 

Informer.ba