Jet set Showbiz

Ceca djecu preselila na Kipar, ne želi da ispaštaju zbog nje

Srbijanska folk pjevačica Svetlana Ražnatović Ceca odlučila je da svoje dvoje djece preseli na Kipar, pa ih je ispisala iz britanske škole koju su pohađali u Beogradu i upisala ih na Kipru.

Na ovaj korak folkerka se odlučila jer njena djeca navodno trpe velike pritiske zbog činjenica da se ona nalazi u kućnom pritvoru.

”Ceca više ne želi da njena deca ispaštaju zbog nje! Dok su bili mlađi lakše su podnosili nedaće koje su je snašle, među kojima je najteže bilo hapšenje u policijskoj akciji „Sablja” 2003. godine i četvoromesečni pritvor. Međutim, pritisak javnosti na Veljka i Anastasiju postao je nepodnošljiv nakon majčine nagodbe sa tužilaštvom i priznanja krivice za nezakonitu prodaju fudbalera, zbog čega će državi platiti kaznu u visini od 1,5 miliona eura i biti u kućnom pritvoru do februara sledeće godine’‘ rekao je izvor za beogradski ’Press’, i dodao da će Cecina djeca živeti u vili u Aja Napi, a u Beograd će dolaziti kada im to budu dozvoljavale obaveze.

Cecin zet  Predrag Ocokoljić brinuće na Kipru o 14-godišnjem Veljku i 13-godišnjoj Anastasiji, a pomagaće mu žena koja godinama radi za Cecu na Kipru.

 

Informer.ba