Izdvojeno Lifestyle Showbiz

U čemu muškarci najčešće griješe?

Za one muškarce koji žele da se potrude, pronašli smo vodič “sitnica” koje žene žele da muškarci automatski shvate i prihvate.

1. Žene znaju da muškarci imaju nizak EQ (emocionalni koeficijent), ali svejedno žele da se potrude da shvate emocije. Zapamtite, ženama se ne dopadaju muškarci koji ne mogu da kontrolišu svoje emocije. Plačljivci nisu ono što bi one željele u svom životu.

2. Kada govore, žene žele da obratite pažnju na ono što pričaju. Ne da samo klimate glavom i nastavite da gledate fudbal na televiziji.

3. Vaša majka može da bude maestro u kuhinji i smuti gurmanluke u pola noći kao da je to ništa. Bez obzira da li je to činjenica, ženama zaista ide na živce kada konstantno veličate mamine kulinarske vještine.

4. Žene vjeruju u moć komunikacije. Dakle razgovor, može i svađa s vremena na vrijeme ali samo ne “tretman ćutanjem“.

5. Sve žene vole da primjete crtu viteštva kod svojih partnera. Zato budite ljubazni i pokažite da ste dobro vaspitani.

6. Ne hvalite se. Šepurenje zaista radi protiv vas. Budite suptilni kada pominjete svoju bijesnu platu, bijesni automobil ili čime se već ponosite. To če pokazati da imate stila.

7. Nemojte misliti da posjedujete ženu sa kojom ste u vezi. I ponašajte se u skladu sa tim. Žene, baš kao i muškarci, žele da imaju prostor i vreme samo za sebe.

8. Romantika je prirodna stvar za žene. One vole kada muškarac izražava svoju ljubav. Dakle, pokažite joj da je volite. Kažite to kroz cvijeće, večere, poklone i, obavezno, prijatna iznenađenja.

9. Ne pokušavajte da ženi čitate bukvicu o moralu. I nikada ne komentarišite dekoltiranu haljinu. Gledajte svoja posla!

10. Ne smišljajte šale na račun članova porodice i bliskih prijatelja. Pokažite smisao za humor sa dozom senzibiliteta.

 

Smedia/Informer.ba