Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Četiri tajne svakog muškarca

Postoje  žene koje misle da njihov muškarac nema tajni pred njima, a za njihovu situaciju postoji i naziv: Samozavaravanje. Jednako kao i žene, muškarci imaju puno tajni, a jedina razlika je u tome što je muškarcima sasvim svejedno za tajne njihovih djevojaka. Neke su grozne, neke sasvim bezazlene, a iako podržavamo iskrenost u vezi, svjesni smo da ove četiri tajne ima većina muškaraca:

Vide nas gole

Svaki muškarac, u bilo kojoj situaciji, u jednom će nas trenutku zamisliti gole. To može biti usred poslovnog sastanka ili neobaveznog razgovora na ulici, a to rade svi: Bauštelci pokraj kojih prolaziš, prijatelji tvog dečka, pa čak i tvoj najbolji prijatelj. Ako si žensko i ako ste pričali više od jedanput, sigurno ta zamislio golu.

Muškarcima ne treba romantika

Ne kažemo da nisu romantični, ali realno, muškom rodu romantika uopće nije potrebna. Žene su drugačije koncipirane, pa će tako buket cvijeća ili bombonjera za nas učiniti čuda, ali muškarci bi mogli živjeti cijeli život i ne osjetiti potrebu za romantičnim gestama. Sva sreća da njihova romantičnost često znači nagradu, inače bismo živjele u svijetu gdje je sve jako obično.

Nemaju planove

Cura koja je dva mjeseca u vezi zna točno kamo želi da ta veza ide. Muškarci ispod 30 godina rijetko znaju svoje planove za naredni dan a kamo li što će biti u budućnosti. Dok cure odrastaju sanjajući o savršenom muškarcu i znaju detalje vlastite svadbe, muškarci se jednostavno pokušavaju zabavljati, bez puno razmišljanja što će biti za nekoliko godina.

Svi gledaju porniće i masturbiraju

Svako malo naletimo na djevojku koja je uvjerena da njen dečko, otkada je s njom više nema potrebu za samozadovoljavanjem i porno filmovima. Iako je ovo slatka laž u koju bismo možda i htjele vjerovati, moramo biti svjesne da im je to u krvi i da im ništa neće smanjiti potrebu za tim užitkom. Jednako kao što mi nećemo prestati kupovati (ili samo gledati) cipele.

Informer.ba