Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Četvrtak najbolji dan za seks!

Četvrtak je najbolji dan za seks, zaključili su londonski stručnjaci.

Ponedjeljak

Iako poznat kao najstresniji dan u nedjelji, istraživači tvde da je upravo on najbolji za oslobađanje od stresa. Pronađite vemena za odmor jer prvog dana u nedjelji imate najviše šanse sa srčani udar – čak 20 odsto.

Utorak

Drugi dan je najbolji za sređivanje zaostalih obaveza jer smo tog dana najproduktivniji. Racionalni dio našeg mozga dominira razmišljanjem u prvim danima sedmice i treba da to iskoristiti za obavljanje svakodnevnih rutinskih poslova.

Srijeda

Ovo je najbolji dan da krenete da tražite ljubav svog života. Srijeda je savršena za prvi sastanak, tvrdi više od 40 odsto od 8.000 ispitanih samaca. Takođe, probajte da od šefa zatražite povećanje plate jer su baš ovog dana “najrazumniji”.

Četvrtak

Dan za seks! Nivo kortizola, koji stimuliše hormone seksa, na vrhuncu je. Navijte sat i počnite se zabavljati od ranih jutarnjih sati.

Petak

Ako žekite da prestanete da pušite, petak je najbolji dan za to, jer kreće vikend. Tada smo opušteniji i imamo čvršću volju, tvrde stručnjaci.

Subota

Ako želite potomke, onda je ovo najbolji dan da počnete da radite na tome. Djeca začeta subotom imaju veće šanse za uspjeh u životu, tvrdi jedna studija.

Nedjelja

Dan za izlaske i dobar provod u društvu dragih ljudi.

 

 

 

Nezavisne.com/Informer.ba