Jet set Showbiz

Charlize Theron očajnički treba muškarca, ali niko je ne želi

Charlize Theron je izrazila želju da sada u 35. godini života ne želi biti sama, ali kao da za nju ne postoji adekvatan muškarac.

Otkako je lani  prekinula devetogodišnju vezu s glumcem Stuartom Townsendom, ljubavi ni na vidiku, što je teško razumjeti uzmu li se u obzir neke od njezinih predispozicija. Naime, sa zavođenjem ne bi trebala imati problema jer je nebrojeno puta proglašavana naseksepilnijom i najljepšom ženom svijeta. Toliko je zgodna da je postala i zaštitno lice modne marke Christian Dior. Vrhunska je glumica za što je 2003. nagrađena i Oskarom, a nominovana je i za brojne druge nagrade. Osim tih kvaliteta ni materijalno nije za baciti. Ipak…sama je, a u showu Piersea Morgana na CNN-u zavapila je:

Usamljena sam i treba mi muškarac! Imam problema sa realizacijom nove veze otkako mi se prijašnja veza iz strasti pretvorila u odnos brata i sestre.
Nedavno su je čak fotografisali s princem Harryjem na meču pola i špekulirali o vezi među njima, no to je glumica demanovala.

‘Nismo skupa. Divim se njegovoj strasti s kojom obavlja sve što se pred njega postavi i to je sve‘, rekla je.

Charlize, u nadi da će ju ljubav ipak zaskočiti, trenutno radi na novom filmu s glumicom Kristen Stewart. Bit će to adaptacija priče o Snjeguljici i sedam patuljaka.

 

 

VLM/Informer.ba