Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Da li ste dobri u krevetu?

Sedam pouzdanih znakova da ste ga raspametili.

Svaka od nas se vjerovatno bar jednom zapitala: Da li sam dobra u krevetu? Naravno, kao i kod ljubljenja, mnogo zavisi od kompatibilnosti – šta je seksi jednom muškarcu ne mora biti i drugom. Ali bez obzira koje su preferencije vašeg dragog, ili kakva je hemija između vas dvoje, ima nešto i u samopouzdanju koje dolazi sa saznanjem kako se kotirate u krevetu.

Evo sedam pouzdanih znakova da je oduševljen:

Steže ruke i noge

Fizički znak da je čovjek u potpunoj ekstazi je stezanje ruku i nogu. Kad vidite da vaš dragi radi ovo, uzmite to kao znak da se bori svim silama da se susret ne završi prerano. Očigledno, šta god da mu radite u tom momentu djeluje!

Želi da to uradi ponovo, odmah

Kad ga stvarno raspametite, neće moći da se zasiti. Samo razmišljanje o seksu će mu biti toliko uzbudljivo da će ga željeti ponovo. Dakle, ako on izgleda posebno napaljeno, sigurno radite nešto dobro.

Povišeno flertuje kasnije

Još jedan znak da ne može da prestane da misli o seksu koji ste upravo imali je ako on nastavi da ozbiljno flertuje kasnije. Na pr. poslaće više sočnijih poruka da bi vam pokazali koliko mu se sviđate. To je takođe znak da jedva čeka vaš slijedeći susret.

Vrlo je osjetljiv na dodir tokom cijelog dana

Drugi siguran znak je ako vam se čini da vas dodiruje više nego obično, čak iako je to naizgled nevino lupkanje po ruci, ili stalno slučajno očeše o vas dok prolazi pored vas. Bukvalno je toliko uzbuđen da mu je teško da skloni ruke. Dok porukice mogu biti njegov verbalni podsjetnik na to koliko vas želi, njegovi konstantni dodiri su njegov fizički podsjetnik.

Govori vam koliko ste odlični

Ovo je prilično očigledno, ali ako vam momak govori da ste bili fantastični, on to zaista i misli. Ne kaže vam to da bi bio pristojan, već da bi nastavili sa tim što već radite. Ne uzimajte njegove komplimente zdravo za gotovo, već uživajte u komplimentima seksi maco!

Vama je bilo sjajno

Izreka kaže: ’’Za tango je potrebno dvoje’’. Ako je seks bio čudan ili neprijatan vama, vjerovatno se i on tako osjeća. Ako ste mislili da je vruć i strastven, šanse su da i on isto misli. Imajte ovo na umu sledeći put kad se zapitate kako se kotirate: najjednostavnije mjerilo koliko je dobar seks za njega je koliko je bio dobar za vas.

On pokušava nove poteze

Većina muškaraca su prilično konkurentni po prirodi. Ako on počne sa potezima koje od njega ranije niste viđali, uzmite to kao znak da želi da vas zadovolji onoliko koliko i vi zadovoljavate njega. A ako vam se ti novi potezi ne sviđaju, stavite mu do znanja. Uz malo dobre komunikacije i uputstava od vas, i on može postati savršen ljubavnik.

 

Informer.ba