Izdvojeno Muzika Showbiz

Da li su Vereni Cerovini narasle grudi u Srbiji?!

Dok bosanska štampa nagađa šta je mlada sarajevska pjevačica uradila sa grudima prilikom posjete Srbiji, beogradski muzički producenti kategorički tvrde – rađa se nova zvijezda!!!

Mlada pjevačica Verena Cerovina u posljednje vrijeme najviše vremena provodi u Beogradu. Zapravo, u ovoj “novoj priči” Cerovina se našla otkako je počela sarađivati sa Zlatanom Latifovićem, vlasnikom ZamS produkcije. Tako je verena prije nekoliko dana u srbijanskoj prijestolnici uradila nove fotografije za koje je zadužena ekipa poznatog režisera Gorana Šlljivića.

On će i biti režiser njenog novog spota koji će snimiti za pjesmu “Na prodaju” autora Damira Bečića i Almira Ajanovića. Tu novu pjesmu bi najkasnije za 20-tak dana trebala ekranizirati u Beogradu, a kako nam je otkrio njen producent Zlatan Latifović, spot će se snimati sedam dana na najluksuznijim lokacijama srbijanske metropole.

Za razliku od ranije, Verena na tek snimljenim profesionalnim fotografijama izgleda više nego grandiozno. Očito ova ambiciozna Sarajka tako moćnim fotografijama najavljuje i neke nove projekte, radne pobjede. Jedna od njih bi svakako biti i moguć Verenin ulazak u Grand produkciju.

Prema informacijama do kojih je došao naš magazin, prije nešto manje od mjesec dana Verena je zajedno sa svojim producentom bila na ručku u jednom beogradskom restoranu u društvu Žike Jakšića, muzičkog urednika na Grandu. Kada je Jakšić preslušao nekoliko njenih pjesama, ali i čuo kako ona pjeva “na suho“, iznenađeno je gledao i rekao: “Ti si definitivno nova zvijezda!”.

Kako su pregovori oko novih projekata u toku i da se nešto ne bi izjalovilo, ni pjevačica ni njen producent o mogućem ulasku u Grand ne žele pričati. Ono što pouzdano znamo jeste da su njene nove pjesme bile već u rukama Saše Popovića koji je, čuli smo, već aminovao da se Cerovina nađe u njegovom “jatu“.

S obzirom na to da na novim fotografijama verenino poprsje izgleda puno veće nego ranije, nismo mogli a da je ne pitamo da li se možda podvrgnula operativnom zahvatu odnosno da je ugradila silikone.

Ne samo sam ih malo bolje namjestila pa izgledaju veće (smijeh). ma, kakvi silikoni. Nisam ja u tom “filmu”. Nemam ništa protiv onih koji su nešto korigovali na sebi, ali smatram da sam izuzetno mlada i da imam odlično tijelo pa mi sada nikakve estetske intervencije nisu potrebne. Svi koji su pomislili da sam posjetila nekog “plastičara”, prevarili su se” – kroz smijeh priča Cerovina.

Sretna je, nastavlja ona, što se njen san polako ispunjava.

Kada sam se odlučila baviti ovim poslom i prijavila na takmičenje za izbor Hayatove zvijezde, rekla sam sama sebi da želim postati zvijezda. Mislim da sam na pravom putu da u tome uspijem. Do sada se nešto radilo ali priznajem nisam puno ulagala u sebe. Ovo sada sa ZamS produkcijom je jedna ozbiljna, moćna priča iz koje će, vjerujem, izrasti veliko moje estradno ime “- očekuje Verena Cerovina.

 

Expres/Informer.ba