Izdvojeno Muzika Showbiz

Dejan Petrović i „Big Band“ u Coloseum Clubu

U subotu, 26.11.2011., sa početkom u 22 sata, dopustite da Vas ponese ritam bluza koji će svirati Dejan Petrović i trubački orkestar Big Band.

Dejan Petrović, poznatiji kao prva truba svijeta za 2010. godinu, i najmlađi majstor trube u istoriji Srbije, zajedno sa beogradskim trubačkim orkestrom Big Band, etno i bluz melodijama osvježavaju svoj opus u kojem se nalaze obrade srpskih kola, tradicionalnih pjesama,  te domaćih i svjetskih hitova.

Big Band čini dvanaest vrhunskih muzičara od kojih je većina učila trubu u školi pokojnog oca Dejana Petrovića, a ostatak benda je pojačan gitarama i bubnjem.

Orkestar koji je više od petnaest godina na sceni, i koji je dobitnik nagrada širom svijeta, održao je svoj prvi solistički koncert 10.11.2011. u prepunom Sava Centru u Beogradu, gdje su izveli i pjesme sa svog prvog CD-a „Udahni duboko“.

I posjetioci Coloseum Club-a će ovaj vikend moći uživati u njihovoj vrhunskoj muzici, te imati priliku da čuju kako zvuče trubačke verzije domaćih i stranih hitova Stinga, Tine Tarner, Zaz, Amy Winehouse, Abbe, EKV-a, Prljavog kazališta itd.

Pored toga uživat će i u zvucima obrada tradicionalnih pjesama i kola, te u zvucima pjesama Vrtlog, Balkanche ili Colon koje se nalaze na njihovom albumu „Udahni duboko“.

Ostavite sve brige kući i pustite da Vas obuzme melodija i zarazni ritam truba.

ULAZ 5 KM

Informer.ba