Izdvojeno Jet set Showbiz

Demi Moore: Ne zaslužujem ljubav

Holivudska glumica Demi Moore, koja je nedavno okončala svoj šestogodišnji brak sa kolegom Ashton Kutcherom , rekala je da strahuje da ”nije dostojna da bude voljena’‘.

Ono što me zaista plaši je to što ću na kraju života otkriti da nisam bila voljena, da nisam dostojna toga. Postoji nešto fundamentalno pogrešno u vezi sa mnom”, ocenila je 49-godišnja glumica u intervjuu za februarsko izdanje magazina ”Harpers bazar”.

Ona u intervjuu, koji je sa njom radila njena prijateljica britanski fotograf Amanda de Cadent nije direktno govorila o svom rastanku sa 33-godišnjim glumcem, koji je uslijedio nakon njegovih ljubavnih afera, prenosi Reuters.

Brak sa glumcem iz serije ”Dva i po muškarca” je njen treći i razlika od 16 godina između nje i Kutchera  privlačila je stalnu medijsku pažnju.

Demi je dodala da sloboda za nju znači: ”Pustiti nekoga da ode bez poslijedica. Živeti u sadašnjem trenutku. Ne osvrtati se za prošlošću i ne projektovati je na budućnost. To je sloboda. Ne brinuti o tome šta drugi ljudi misle o tebi’‘.

Neko mi je jednom napisao da ne treba dozvoliti da zbog sopstvenih rana postaneš neko drugi. To je veoma moćno”, istakla je ona.

Glumica, koja je trenutno dosta smršala i zbog toga odmah upala u žižu medijske pažnje, rekla je da je bila u ”ljubavi i mržnji” sa svojim tijelom, ali da ga je prihvatila takvo kakvo jeste.

Ponekad sam u čudnom odnosu sa mojim tijelom, jer me ponekad izda i zato što nekada ne mogu da jedem šta hoću ili zato što moje tijelo neće da radi ono što ja želim da radi”, objasnila je ona.

 

B92/Informer.ba