Izdvojeno Lifestyle Showbiz

Deset najgorih povreda za vrijeme seksa

Svakome se može dogoditi da prilikom najstrastvenijeg trenutka nastrada. Možda ste i vi među onima koji su, nažalost, imali takvo iskustvo?

Ako ste među gore spomenutima, jasno vam je kako može biti gadno ako tokom seksa nešto krene po zlu. Donosimo deset najgorih povreda koje su se dogodile u krevetu, a koje su naveli na stranici uk.lifestyle.yahoo.com.

Napad mačke
Mačke su po prirodi znatiželjna bića, pa će reagovati ako vas vide da se na krevetu  pomjerate bez odjeće. Nesretni vlasnici ovih kućnih ljubimaca dobili su duboke ogrebotine na koži, stražnjici ili na nekom još osjetljivijem mjestu prilikom mačjeg napada. Neki vjeruju da je to način na koji je mačka pokušala zaštititi svog vlasnika, a neki vjeruju da su mačke obična smetnja prilikom seksa. U svakom slučaju, pobrinite se da vaše sljedeće vođenje ljubavi ništa ne omete.

Orgazam od kojeg ostanete bez vida
Tokom izrazito intenzivnog orgazma protok krvi može se povećati, što može dovesti i do prsnuća krvnih žilica u očima, što uzrokuje privremeno smanjenje vida. Neki su liječnici izvijestili o slučajevima kada su muškarci i žene tražili pomoć zbog ovakvih situacija.

Nepravilno ‘podmazivanje’
Ako će vas išta natjerati da pripazite prilikom korištenja lubrikanta, onda je to ova priča. Mladić i djevojka bili su u posjeti kod bake i kada je ona izašla iz kuće, odlučili su se zabaviti. Nakon potrage za lubrikantom, našli su nitroglicerinsku pastu i zaključili da im to može pomoći. Kako li su samo pogriješili! Kada ih je baka pronašla, bili su goli i u nesvijesti i to u podrumu. Vjerojatno nimalo ugodna uspomena na njezinog dragog unuka.

Za sve je kriv posao
Jedna se nesretna žena u Australiji seksala u hotelskoj sobi. Od prevelike energičnosti krevet se toliko tresao da je udarao o zid, zbog čega je pao luster sa stropa i ozlijedio joj glavu i lice. Umjesto da tuži hotel, ona je tužila poslodavca. Zašto? Zato jer je bila na službenom putu, pa je tvrdila da je zbog poslovnog puta pretrpjela psihičke i fizičke ozljede. Njezin je poslodavac, naravno, odbio te tvrdnje, te izjavio da joj se nesreća dogodila zbog vlastitog užitka.

Gutanje kontracepcije
Svi znamo da je pametno poduzeti neke mjere opreza, ali ponekad siguran seks i nije tako siguran. Poznato je da su prilikom oralnog zadovoljavanja neke žene progutale prezervativ koji je bio na penisu njihovog partnera. Osim što su prezervativi napravljeni od materijala koji nije predviđen za ljudsku probavu, gutanje prezervativa može dovesti do teškog kašlja i poteškoća s disanjem. Znamo da danas u ponudi ima onih finog okusa, ali nikako se ne preporučuje njihovo gutanje.

Čuvajte se staklenih boca
Kada alkohol teče u potocima svašta je moguće. Stoga i ne čudi da su pivske i vinske boce najčešći predmeti koji se nađu tamo gdje ne bi trebali. Ako želite izbjeći bolne posjekotine, potrudite se da boca ne završi negdje u krevetu. A to se događa puno češće nego što mislite.

Seks od kojeg zastaje srce
Sjetite se da je i seks oblik vježbanja, ako je nešto energičniji, može se sagorjeti i više od 300 kalorija u sat vremena. Istraživanje objavljeno u Journal of the American Medical Association pokazalo je da povećani napor prilikom spolnog odnosa može prouzročiti srčani udar čak i u satima nakon seksa.

Seks i sport ne idu zajedno
Sportske zvijezde zarađuju milijune, poznate su osobe i u odličnoj formi, stoga ni ne čudi da se puno seksaju. Nažalost, seks ih može stajati karijere. Nogometaš Kevin-Prince Boateng jedan je od njih. Pretrpio je gadne ozljede mišića zbog svoje djevojke supermodela, koja je od njega tražila seks sedam do deset puta sedmično

Ljubavni ugriz koji paralizira
Ljubavni ugrizi najpoznatiji su trofeji tinejdžera, ali ako niste znali, mogu biti puno opasniji nego što mislite. Tokom seksa jedna je žena u Novom Zelandu od svog partnera zaradila ljubavni ugriz i ubrzo joj je lijeva ruka bila paralizirana. Liječnici su otkrili da je ‘usisni poljubac’ njezinog partnera bio toliko snažan da je uzrokovao krvni ugrušak u arteriji u vratu, zbog čega je pretrpjela i manji moždani udar.

Modrice, uganuća…
Nisu sve povrede prilikom seksa tako strašne. Istraživanje u Velikoj Britaniji pokazalo je da je trećina ljudi priznala da za vrijeme seksa pretrpi lakše povrede, uključujući modrice, ‘opekotine’ od tepiha, uganuće zglobova… A pet odsto ispitanika priznalo je izostajanje s posla zbog povreda prilikom seksa.

 

Hot.hr/Informer.ba