Izdvojeno Muzika Showbiz

Dino Merlin ponovo nastupa u Srbiji

Poznati sarajevski kantautor Dino Merlin, nakon tri rasprodata koncerta u Beogradskoj areni prošle godine, nastupiće 20. aprila u Novom Pazaru, na Gradskom trgu, i 27. aprila u novosadskoj hali “Spens”, najavio je danas PR tim koncerata.

Dino Merlin je u novembru prošle godine održao tri koncerta u Beogradskoj areni pred 60.000 obožavalaca.

Oduševljen reakcijom publike, kao i atmosferom koja je vladala na beogradskim koncertima, riješio je da ponovo nastupi u Srbiji i na taj način omogući svima koji nisu bili u prilici da dođu u Beograd, da uživaju u njegovim pjesmama, navedeno je u saopštenju.

“Neću pretjerati ako kažem da je na koncertima u Beogradu bilo vrlo uzbudljivo, inspirativno i nezaboravno. Poslije trećeg koncerta rekao sam da se vidimo uskoro“, izjavio je Dino Merlin povodom novih nastupa, uvjeren da će i njegovi budući koncerti u Srbiji biti isto tako dobri i uspješni.

Kompozitor i pjevač u Novom Pazaru i Novom Sadu izvješće svoje najpoznatije pjesme uključujući i numere sa posljednjeg studijskog albuma “Ispočetka”.

Ulaznice za koncert u Novom Sadu po cijenama koje se kreću od 1.500 do 5.000 dinara, mogu se kupiti od ponedjeljka, 26. marta, na sljedećim prodajnim mjestima: blagajna Beogradske arene, TC “Ušće” (Beograd), Bilet centar (Beograd), TC “Bazaar” (Novi Sad), knjižare “Vulkan” i “Laguna” u Novom Sadu, blagajna “Spensa”.

 

Agencije/Informer.ba