Jet set Showbiz

Elitna prostitucija: Ispovijest bivše madam

Zvala je redakciju kasno uveče. I, pošto nije bilo nikog od urednika, ostavila broj telefona i poruku: „Ja sam madam iz vašeg teksta o prostituciji. Neka mi se neko javi…”

Aleksandra (44) se prepoznala u tekstu u kom je navedeno njeno „umjetničko” ime. Godinama je, kako nam je kasnije priznala, povezivala bogate klijente i atraktivne devojke i od toga dobro živjela. Imala je i svoju agenciju za poslovnu pratnju „Gracija”.

Pravo ime mi je Aleksandra, a tačno je da sam radila pod imenom kojim ste me predstavili u tekstu. I zaista stanujem u Neznanog junaka, kako ste napisali. Ali, tim poslom sam se bavila od 1996. do 2000. godine i sada stvarno nemam veze sa prostitucijom” – počela je svoju priču.

Mogu da negiram, glumim i da tvrdim da sam bila najpoštenija u Beogradu. Bavila sam se posredovanjem, ali neplanirano. Radila sam kod poznatog bankara. Ma zašto da krijem, u Jugoskandiku, kod gazda Jezde… Učlanila sam se u dvije agencije za poslovnu pratnju kako bih direktorima nalazila eskort dame. Pošto su one vidjele da su lijepo prošle, same su počele da zivkaju kako bi koja ostajala bez para. Ja sam ih častila, izlazile su, bila je to prava poslovna pratnja, a ne kao ovo danas. Tako je sve počelo” – priča Aleksandra.

Kaže da je imala veliki krug prijatelja, među kojima su bili direktori, poznati fudbaleri i treneri. Vremenom je počela i njima da namješta djevojke.

Stvarno je to bila ekskluzivna klijentela, ali i ekskluzivne devojke. Među njima su bile pjevačice, manekenke, žene koje su i sada na estradi. A estrada je i danas puna podvođenja. Ne može pjevačica koja pošteno radi da nosi „lui viton” torbu koju je preko interneta kupila za 6.000 eura. Ja mogu da kupim kopiju. Da li original može da ima žena koja objavi tri pjesme u životu? Uglavnom ima nekoliko oženjenih sa kojima se viđa, odvedu je u Budvu i za to im uzme po 500 do 1.000 eura” – tvrdi Aleksandra.

Sagovornica napominje da su i u njeno vrijeme cijene bile visoke, ali ne onoliko koliko se priča.

Iznos od 2.000 eura je veliki, toliko se plaćalo samo u pojedinim situacijama. Na primjer, djevojke su privatnim avionom iz Beograda otišle za Tivat, tamo ih je čekao vozač koji ih je odveo na Sveti Stefan. Tada je noć bila 1.500 eura, plus svi troškovi, što je ukupno oko 2.000 eura” – objašnjava Aleksandra.

 

Blic/Informer.ba