Film Izdvojeno Showbiz

Elton John snima autobiografski film

Elton John radi na autobiografskom filmu i, kako je kazao u interviewu za Los Angeles Times, najradije bi da ga na filmskome platnu utjelovi glumac Justin Timberlake.

64-godišnja pop zvijezda kazala je kako će projekt početi vrlo skoro. “Odabrali smo reditelja, a sada još treba samo doraditi scenarij“, kazao je. Lee Hall, koji je napisao scenarij za film “Billy Elliot” autor je i scenarija za film o Eltonu Johnu. Ubrzo će početi i odabir glumaca.

Na novinarsko pitanje o tomu ko će utjeloviti njega, John je odgovorio: “Nisam siguran, imam popis. Prvi na njemu je Justin Timberlake, jer me je glumio u video-spotu Rocket Man, Davida LaChapellea i ondje je bio jako dobar.”

U filmu će vjerovatno biti nekoliko novih pjesama, kazao je Elton, dodavši kako je “više riječ o nadrealističkom tipu filma, koji se ne temelji previše na činjenicama. Ne želim da to bude uobičajeni biografski film, jer moj život ni u kojem slučaju nije bio takav.”

Elton John uskoro će ponovno ući u studio da bi snimio još jedan novi album. “Svjestan sam činjenice da su dani kada sam bio superstar iza mene. Ali to prihvaćam i nisam zbog toga nesretan. Preda mnom je drugi dio mojeg života, a to mi daje slobodu da se bavim muzikom kakvu želim“, kazao je Elton.

 

Vjesnik.hr/Informer.ba