Izdvojeno Muzika Showbiz

Emina Jahović: Moj sin želi da bude kao Novak Đoković

Popularna pjevačica Emina Jahović uskoro će svom suprugu turskom pjevaču Mustafi Sandalu podariti drugo djete. Emina u prvim mesecima blagoslovenog stanja, pored toga što u krugu porodice odmara u kući na moru, uveliko završava svoj novi spot i četvrti studijski album.

Za “Blic” otkriva kako vaspitava svog trogodišnjeg sina Jamana i sa kojim koleginicama najčešće razmjenjuje savjete o majčinstvu.

Kako uspjevate da radite punom parom?

” Moram da priznam da drugu trudnoću podnosim teško. Borim se sa mučninama, ali olakšavajuća okolnost je što znam da će proći posle četvrtog mjeseca. Drago mi je da je novi singl “Posle tebe” već našao put do publike, a uskoro ću završiti i spot za koji moja ekipa kaže da će biti pravo osvježenje (smijeh).

Kako je reagovao vaš suprug Mustafa kada je saznao da ste u drugom stanju?

” Bio je jako sretan. Planirala sam da mu spremim večeru i iznenadim ga, ali pošto sam poznata po tome da ne mogu da šutim kada su lijepe vijesti u pitanju, odmah sam ga pozvala telefonom.

Priželjkujete li da dobijete dječaka ili djevojčicu?

” Zaista nije bitno da li će biti dječak ili djevojčica, najbitnije je da bude živo i zdravo.”

Kako vaspitavate sina Jamana i čime bi ste voljeli da se bavi kada odraste?

“Jaman je vrlo inteligentan. Ne volimo da mu namećemo ništa. Prilično je samostalan za dijete od tri godine, što nas kao roditelje čini jako sretnim. Sam će izabrati čime će da se bavi. Trenutno su mu interesovanja avioni i tenis. Kada smo gledali finale Wimbledona , on se nije pomjerio od ekrana i na kraju je pitao “Kako se zove ovaj bata”, ja sam mu rekla “Novak Đoković”. Kao iz topa rekao je “Ja ću da budem Đoković kad porastem” (smijeh).

Kako najviše volite da provodite zajedničke trenutke sa suprugom Mustafom, s obzirom da ste zbog prirode posla kojim se bavite često razdvojeni?

” U krugu porodice, kod nas u kući na moru gdje smo do skoro bili. Najbolje punimo baterije za nove radne izazove kada smo svi na okupu”.

Da li ste razmažena trudnica?

“Ne. Trudim se da živim i radim kao i prije trudnoće. Jedino dok traje period mučnina imam problem sa hranom, pa sam veoma izbirljiva.

Kako uspjevate da održite vitku liniju i nakon porođaja?

” U mom slučaju najviše je zaslužna genetika, ali moram da priznam da dosta vježbam i trudim se da se hranim zdravo.

Sa kojom koleginicom sa estrade najviše volite da razmjenjujete savjete i iskustva kada je majčinstvo u pitanju?

– Sa Jelenom Tomašević. Njoj su sada savjeti najpotrebniji. Ona i ja samo o tome i pričamo u zadnje vrijeme.

Kakvi su vaši dalji planovi i šta pripremate za fanove?

Već neko vrijeme odlazim u studio gde završavam svoj četvrti studijski album koji će vjerovatno da se pojavi na proljeće. Početkom septembra predstaviću spot za pjesmu “Posle mene” koji smo snimali kod mene kući u Gjodžeku. To je nešto sasvim drugačije, ali nadam se da će se svidjeti publici. Zajedno sa mojim timom planirala sam solistički koncert, ali smo zbog rudnoće bili primorani da ga odložimo za sljedeću godinu.

 

Informer.ba