Izdvojeno Muzika Showbiz

Enes Begović i Ana Mirjana Račanović jahali na Vlašiću

Ana je prava profesionalka i mnogo manje joj je trebalo vremena da se opusti sa konjima, dok je Enes morao dva puta da broji do beskonačnosti.

Enes Begović snimio je u petak prve kadrove za spot pjesme „Lijepa je“, najljepše numere sa svog novog albuma. I kako dolikuje, glavna glumica uz već provjerenog „stara“, bila je za mnoge najljepša misica BiH Ana Mirjana Račanović.

Prva klapa pala je na prekrasnim padinama Vlašića na kojima su Enes i Ana jahali konje, kao pravi par sa američkog Divljeg zapada. Enes je i bio obučen kao kauboj – traperice, karirana košulja i, naravno, šešir.  Za pravog kauboja nedostajao mu je samo pištolj.

Prelijepo nam je bilo danas na Vlašiću. Odradili smo dobar posao i vjerujem da će gledaoci koji budi vidjeli spot biti zadovoljni. Ana je prava profesionalka i mnogo manje joj je trebalo vremena da se opusti sa konjima. Ja sam morao dva puta da brojim do beskonačnosti. Jednom rječju, iskustvo koje ću dugo pamtiti“, rekao je Enes.

Ana je na Vlašić došla u pratnji supruga Alena, sina i sestre Marije koji su strpljivo čekali da se snimanje završi.

Bilo mi je divno. Konji su prekrasni i rekla sam Alenu da bi bilo divno da mi kupi jednog. Pa, vidjećemo šta će biti” – kazala je Ana Mirjana.

Spot će vrlo brzo u montažu da bi već najdalje za desetak dana bio prikazan na TV stanicama.

 

Exspemsmag/Informer.ba