Izdvojeno Jet set Showbiz

FOTO/ Ceca se osušila!

Svetlana Ceca Ražnatović (38) za posljednjih mjesec dana smršala je najmanje pet kilograma! Poznata pjevačica, koja je juče nasmijana i očigledno dobro raspoložena došla u Palatu pravdu, muku je mučila sa pantalonama, koje su joj spadale!

“Smršala je, ali je ljepša nego ikada “- komentarisali su prisutni u Palati pravde kad je pjevačica sa širokim osmjehom, „maskirana“ tamnim naočarima za sunce, ušla u zgradu.

Za oko im je, međutim, zapalo i da je, za razliku od prethodnih pojavljivanja u sudu, pojas pantalona neprekidno vukla naviše jer su joj pantalone spadale!
Kao i obično, njeno pojavljivanje izazvalo je veliku pažnju. Ovog puta, međutim, pred sudnicom su je dočekali i najvjerniji obožavaoci. Pjevačici je u hodniku prišla i djevojka koja je željela samo da se rukuje sa folk divom. Pjevačica je, međutim, djevojku poljubila u obraz, pa je ova djelovala kao da će se onesvijestiti svakog trenutka!

Ne mogu da vjerujem šta mi se dogodilo! Ona je tako normalna” – pokušavala je drugarici koja je stajala sa strane da dočara kako se osjeća.
Udovica Željka Ražnatovića Arkana izdržava osmomjesečnu kaznu kućnog pritvora, na koju je osuđena zbog malverzacija prilikom prodaja fudbalera Obilića klubovima u inostranstvu. Ogrlicu za elektronski nadzor trebalo bi da skine 22. februara.

Kurir/Informer.ba