Foto Izdvojeno Lifestyle Showbiz Udarno

FOTO: Deset prijedloga šta obući za novogodišnju noć!

Dolaskom posljednjih dana u godini, počinje panika oko dogovora za novogodišnju noć. Gdje ići i šta obući – glavna su pitanja ovih dana.

Bez obzira na to gdje ćete provesti najluđu noć, nema razloga da se ne potrudite oko svog izgleda. Jedna od najuspješnijih modnih kreatorica  u BiH, Belma Tvico Stambol samo za Vas bira deset orginalnih kreacija u kojima ćete izgledati jedinstveno poput  glamurozne dive, nježne zavodnice ili  ekstravagantne umjetnice.

”Glavni trend novogodišnjih tuluma su sjajni materijali. Mogućnosti su bezbrojne. Ipak pripazite da vaš šljokičasti look ne bi ispao kičast, pa radije, ako niste dovoljno vješte da spojite više blještavih komada odjednom, stavite barem jedan detalj sa šljokicama koji će vaš look učiniti novogodišnjim”, kaže Belma Tvico Stambol i nastavlja:

”U modu se već odavno na velika vrata vratila čipka. Uvijek posebna i vrlo ženstvena, čipka je dobar izbor, ako želite da vas zapaze. Osim toga, lijepa čipkasta bluzica ‘podignut’ će bilo koju kombinaciju, čak i kad su u pitanju ustaljene kombinacije.

Modni detalji uvijek su siguran saveznik za upotpunjavanje looka. Čak i najjednostavnija jednobojna kombinacija uz lijepi veliki komad nakita izgledat će posebno. Novogodišnje slavlje dopušta ekstravagantni nakit, što veći i blještaviji, ali neka to bude ili samo ogrlica ili samo naušnice. Ipak nemojte pretjerivati”, ističe Belma.

 

Informer.ba