Foto Izdvojeno Jet set Showbiz

FOTO/ Lepa Brena (51) u kupaćem kostimu – mnoge bi pozavidjele…

Poslije 20 godina uspješnog braka, jedan od najpoznatijih estradnih parova otišao je na medeni mjesec! Brena i Boba odlučili su se za Tajland i vratili se puni utisaka, a najzanimljivije što su uradili na prelijepom ostrvu je program detoksikacije…

”Jeli smo samo voće, povrće, supe i eventualno kuvanu ili grilovanu ribu i pili samo čajeve, a nikako kafu i alkohol. Oni ne kuvaju hranu na ulju, već na supi u kojoj se barilo povrće. Imali smo kontinuiran program – vežbe joge i buđenje energije koju oni zovu či. Išla sam na sve ponuđeno. Posle petog dana potpuno očistiš organizam – osetiš se probuđeno, poletniji si, manje spavaš. Boba je oduševljen, počeo je da skida kilograme, dopao mu se način kuvanja. Kada smo došli kući, započeli smo sistem kuvanja koji smo tamo naučili i nadam se da će nam pomoći u održavanju zdravlja”, rekla je Lepa Brena za Press.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brena je rekla kako je ostrvo malo i potrebno je dva sata da se cijelo obiđe, ali će svakako ponoviti put na Tajland jer je, kao i Boba, oduševljena onim što je vidjela i doživjela.

”Dopada mi se životna kultura Tajlanđana i njihov duševni mir koji ne srećeš ni na jednom drugom mestu. Oni nemaju razvijenu infrastrukturu i žive u skladu sa prirodom, a njihova toplina je osvežavajuća”, oduševljeno je dodala Brena.

Fotografisala se u kupaćem kostimu i pokazala liniju na kojoj bi joj mogle zavidjeti mnoge 20-godišnjakinje.

Informer.ba