Izdvojeno Jet set Showbiz Udarno

FOTO: Milijarder koji vodi žene kao pse na uzici!

Fotka prikazuje njega kako svoju suprugu, ujedno i majku njegove dvoje djece, i još jednu djevojku vodi na uzici.

Duhanski tajkun kojeg neki nazivaju i ‘australskim Hughom Hefnerom’, postao je poznat široj javnosti nakon što je na Instagramu otkriven njegov profil s fotografijama s s divljih zabava koje priređuje, nerijetko okružen prekrasnim ženama, alkoholom i luksuzom.

Među obiljem šokantnih fotografija koje objavljuje Travers ‘Candyman’ Beynon, jedna je posebno kontroverzna, a prikazuje njega kako svoju suprugu, ujedno i majku njegove dvoje djece, i još jednu djevojku vodi na uzici.

Djed i baka Beynonove mlađahne supruge Taeshe ranije su istupili u javnost zabrinuti zbog svoje unuke koja jest njegova službena žena, no svog supruga dijeli sa stotinama drugih žena, uključujući i njenu najbolju prijateljicu koja svake noći spava s njima u bračnom krevetu.

Dodali su i da svoje unuke nikad nisu upoznali i da nije normalno da njihova djeca odrastaju u istoj kući u kojoj ljudi svakodnevno partijaju goli.

Sada je svoju priču javnosti ispričala i Kirsty Englemann, njegova ‘druga’ djevojka, koja je jedna od ‘akterica’ na kontroverznoj fotografiji gdje Candyman na povodcu drži svoju suprugu i nju, piše Daily Mail.

Kirsty je najavila svoj odlazak iz 3.7 milijuna dolara vrijedne vile na Gold Coastu tvrdeći kako se njen oženjeni dečko totalno promijenio otkako je postao slavan.

“Poštujte sebe dovoljno da napustite sve što vas više ne čini sretnim”, napisala je na svom Instagramu, osuđujući Beynona čije narcisoidno ponašanje više nije mogla podnositi.

“Marila sam za njega jako puno, no što je on postao popularniji, to je njegova narcisoidna, šovinistička i manipulativna crta karaktera sve više dolazila do izražaja. Nisam mogla više imati išta s tim gadom”, zaključila je.