Izdvojeno Jet set Showbiz Udarno

FOTO: Pogledajte kako Severina izgleda bez šminke i photoshopa

Severina je nakon uspješne mini ljetne turneje u sklopu koje je održala šest koncerata započela desetodnevni odmor sa svojom obitelji u Petrečanima pokraj Zadra.
U tom malom raju na zemlji Severina se odmarala od koncertnih nastupa, no u sklopu odmora za Falkensteiner Hotel & Spa Iadera snimila je reklamne fotografije.

Urednici njezinog kluba obožavatelja bili su na snimanju te su je pred početak snimanja fotografirali na terasi njene hotelske sobe bez trunke šminke. Fotografije sa snimanja, bez photoshopa danas su objavljene na Severininoj Facebook stranici, a kako se navodi na stranici sevefanclub.com, njeni obožavatelji uskoro mogu očekivati i profesionalne fotografije sa editorijala koji je snimljen nakon spomenutih fotografija.

Također, uskoro će biti objavljen i dugoočekivani video spot za najveći regionalni hit ovog ljeta, Italiana, koji je na YouTubeu do sada preslušan 16 miliona puta te time postao najslušanija hrvatska pjesma na YouTubeu skinuvši s prvog mjesta Bižuteriju Jelene Rozge, koja je u protekle dvije godine sakupljala rekordne preglede na Youtubeu.

Severina također privodi kraju novi album radnog naziva “Dobrodošao u klub” koji bi trebao izaći krajem godine i za koji sama kaže da će to biti jedan od njezinih najbolji albuma.

Informer.ba